Ο Αστέρας πρότεινε αύξηση στον Μιλόγεβιτς, αλλά...

Τ' όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς κάνει "θραύση" σε Ελλάδα και Σερβία, καθώς ο πρώην τεχνικός του Πανιώνιου ακούγεται έντονα και για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Στον Ερυθρό Αστέρα φέρονται να του έκαναν αύξηση αποδοχών που, όμως, δεν τον... πείθει ιδιαίτερα για να υπογράψει την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας.

Ο Αστέρας πρότεινε αύξηση στον Μιλόγεβιτς, αλλά...

Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο προπονητής που κάνει "θραύση" στα Βαλκάνια και όχι μόνο, καθώς τ' όνομά του ακούγεται για Ερυθρό Αστέρα (σ.σ. θέλει να τον ανανεώσει), Ολυμπιακό και Σπάρτα Πράγας. Οι Τσέχοι, μάλιστα, όπως αποκάλυψε η στήλη « Ερυθρός Σταυρός» έχουν ήδη προσεγγίσει τον πρώην τεχνικό του Πανιώνιου για να τον κάνουν αντί-Στραματσόνι με τον ίδιο να ζητάει παράταση χρόνου.

Η στήλη, όμως, του Contra.gr δεν αποκάλυψε μόνο το τσέχικο ενδιαφέρον, αλλά και τα δεδομένα του συμβολαίου του Μιλόγεβιτς με την τωρινή του ομάδα.

Ο 48χρονος τεχνικός, που πάει... καρφί για πρωτάθλημα φέτος, θα λάβει -μάξιμουμ- 400.000 ευρώ, μαζί με τα προβλεπόμενα μπόνους κατάκτησης στόχων.

Εδώ έρχεται και "κολλάει" το δημοσίευμα του σέρβικου Μέσου " zurnal.rs" που αναφέρει ότι ο Ερυθρός Αστέρας προσφέρει στον κόουτς 480.000 ευρώ (για να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο στη Σερβία) το χρόνο, ώστε να τον πείσει να παραμείνει. Κάνοντας τους υπολογισμούς προκύπτει ότι οι γείτονές μας έκαναν στον Μιλόγεβιτς αύξηση της τάξεως του 20-25%, ποσό που δεν αποτελεί ιδιαίτερα υψηλό εμπόδιο, δηλαδή, για τους επίδοξους μνηστήρες του Σέρβου...

News 24/7

24MEDIA NETWORK