Ο Αστόρι είναι πάντα "παρών" στα αποδυτήρια της Φιορεντίνα

Ο Νταβίντε Αστόρι λείπει από το ιταλικό ποδόσφαιρο όμως η Φιορεντίνα δεν ξεχνάει τον αδικοχαμένο άσο της και το απέδειξε και στο πλαίσιο του πρώτου εντός έδρας αγώνα της σεζόν (PHOTOS).

ARCHIVO - En esta foto del 15 de febrero de 2017, Davide Astori de la Fiorentina durante un entrenamiento en  Moenchengladbach, Alemania, previo a un partido por la Liga Europa. Astoria ha fallecido, informó el club. Tenía 31 años. (Marius Becker/dpa via AP)
ARCHIVO - En esta foto del 15 de febrero de 2017, Davide Astori de la Fiorentina durante un entrenamiento en Moenchengladbach, Alemania, previo a un partido por la Liga Europa. Astoria ha fallecido, informó el club. Tenía 31 años. (Marius Becker/dpa via AP) MARIUS BECKER/DPA VIA AP

Ο Νταβίντε Αστόρι δεν φεύγει από το μυαλό των ανθρώπων της Φιορεντίνα όσο καιρός και αν περάσει από την αποφράδα ημέρα της 4ης Μαρτίου του 2018, όταν έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή χτυπημένος από την καρδιά του.

Η τελευταία απόδειξη ήρθε στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος με την Κιέβο Βερόνα στο "Φράνκι", πρώτου εντός έδρας για αυτήν στη φετινή Serie A, με τους "βιόλα" να τον τιμούν μέσα από δύο ιδιαίτερες φωτογραφίες που ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instastory πριν την πρώτη σέντρα.

Ο Αστόρι είναι πάντα "παρών" στα αποδυτήρια της Φιορεντίνα

Σε αυτές βλέπουμε τη φανέλα του Αστόρι με το Νο 13 στην πλάτη να είναι στα αποδυτήρια της ομάδας μαζί με αυτές των άλλων παικτών από το υπάρχον ρόστερ, ενώ στη μία εκ των δύο φωτογραφιών υπάρχουν δίπλα στη φανέλα emoticon στο σχήμα της καρδιάς και η φράση "Πάντα μαζί μας".

Ο Αστόρι είναι πάντα "παρών" στα αποδυτήρια της Φιορεντίνα

Σημειώνεται πως τον Αστόρι τον μνημόνευσε και ο Στέφανο Πιόλι παραμονές του ματς στη συνέντευξη Τύπου ενώ ο Τόμοβιτς του αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε στο επιβλητικό 6-1 για την Φιορεντίνα απέναντι στους Βερονέζους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK