Ο Αυτοκαταστροφικός μέσος της Premier League έχει εθισμό με το στοίχημα και κινδυνεύει με εκ νέου αποκλεισμό

Αποκτήθηκε έναντι 60 εκατομμυρίων και τώρα αξίζει τα μισά, θα επέστρεφε στην αγωνιστική δράση το καλοκαίρι, όμως τώρα περιπλέκεται η κατάσταση.

Newcastle's Sandro Tonali gestures during the Champions League group F soccer match between Newcastle and Dortmund at St. James' Park, in Newcastle, England, Wednesday, Oct. 25, 2023. (AP Photo/Scott Heppell)
(AP Photo/Scott Heppell) AP

Ο Σάντρο Τονάλι αποτελεί μία ακόμα περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενώ βρισκόταν ψηλά, οι αυτοκαταστροφικές τάσεις του τον τραβούν προς τα κάτω γκρεμίζοντας ότι έχει χτιστεί με κόπο και χρόνο.

Ο Ιταλός κουβαλούσε ήδη στην πλάτη του έναν αποκλεισμό 10 μηνών από το τα γήπεδα λόγω παράνομου στοιχηματισμού και του επετράπη μόνο να προπονείται με την ομάδα του ως τα τέλη Αυγούστου, όταν δηλαδή εκπνέει η τιμωρία. Ο ίδιος είχε κριθεί ένοχος από την ιταλική Εισαγγελία και αποδείχθηκε πως ο ποδοσφαιριστής είχε εθισμό με το στοίχημα, αφότου όμως είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Μίλαν Στην Νιουκάστλ αντί 60 εκατομμυρίων.

Σαν να μην έφτανε αυτό το απροσδόκητο χτύπημα για τις "Καρακάξες" ο Τονάλι κατηγορήθηκε ξανά για παράνομο στοιχηματισμό καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην Αγγλία... Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας επιβεβαίωσε την κατηγορία για 50 παραβιάσεις του νόμου για το ίδιο αδίκημα και η ομάδα του έκανε μία σχετική δήλωση.

"Η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ αναγνωρίζει την κατηγορία εναντίον του Σάντρο Τονάλι σχετικά με υποτιθέμενες παραβάσεις των κανόνων στοιχηματισμού της FA. Ο Σάντρο συνεχίζει να συμμορφώνεται πλήρως με τις σχετικές έρευνες και διατηρεί την πλήρη υποστήριξη του συλλόγου.

"Λόγω αυτής της συνεχιζόμενης διαδικασίας, ο Σάντρο και η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ δεν είναι σε θέση να προσφέρουν περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή".

Η αξία του ποδοσφαιριστή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει μειωθεί επί της ουσίας στο μισό και αν πράγματι προκύψει ένας ακόμα αποκλεισμός, τότε αναμφίβολα η καριέρα του Ιταλού αναμένεται να βρεθεί σε ακόμη χαμηλότερα σκαλοπάτια...

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάγκη τους έφερε πιο κοντά και ο Τεν Χαχ ενεργοποιείται

Κοντά στην έξοδο ο "Ντέιβιντ Μπέκαμ" των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες

News 24/7

24MEDIA NETWORK