Ο Χάαλαντ έφτασε σε νούμερα που ανήκουν στους δύο κορυφαίους, δεν υπάρχει δεύτερος...

Αν και υπήρξε μια ελαφριά μορφή αμφισβήτησης του Νορβηγού, εκείνος έκανε τον Πεπ να φανεί προφήτης.

Manchester City¥s Erling Haaland kicks the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Feb. 17, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Σε μερικά παιχνίδια τη φετινή σεζόν ο Χάαλαντ δεν έδειχνε να είναι ο εαυτός του, σε βαθμό μάλιστα που ορισμένοι φίλαθλοι τον αποκαλούσαν φάντασμα. Ο Νορβηγός φυσικά και δεν διαθέτει τεχνική κατάρτιση αντίστοιχη με αυτή ενός top μεσοεπιθετικού ή εξτρεμ, ωστόσο δεν είναι υποχρέωσή του να κρατά μπάλα και να δημιουργεί, αλλά να εκτελεί, κάτι στο οποίο είναι μάλλον ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή.

Ο Πεπ γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις ικανότητες του επιθετικού, έπειτα από πρόσφατα παράπονα για την απόδοση και την επιδραστικότητα του ποδοσφαιριστή του, εκείνος αντίτεινε πως θα τους βγάλει όλους λάθος όπως ακριβώς και έγινε.

"Μην υποτιμάτε αυτή τη "μηχανή", μη. Ποτέ, μα ποτέ μην κριτικάρεις τον Έρλινγκ... θα σε "τελειώσει".

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει σκοράρει μέχρι στιγμής 79 τέρματα σε 83 παιχνίδια και έχει προσφέρει επίσης 1 ασίστ. Πρόκειται για τουλάχιστον 30 περισσότερα τέρματα από οποιονδήποτε άλλο παίκτη της Premier League σε αυτό το διάστημα, με τον Σαλάχ να ακολουθεί με 49 γκολ. Ο Ο Βίκινγκ του γαλάζιου Μάντσεστερ φαίνεται ασταμάτητος και αναμένονται τέρματα με το "τσουβάλι" όπως ακριβώς συνέβαινε και με τους δύο κορυφαίους της γενιάς...

Διαβάστε περισσότερα

Αβέβαιο το μέλλον του Ντέιβις, η Ρεάλ περιμένει με ανοιχτές αγκάλες

Η Λίβερπουλ μπορεί να κινδυνέψει να χάσει τον Ρόμπερτσον εξαιτίας της Ρεάλ Μαδρίτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK