Αβέβαιο το μέλλον του Ντέιβις, η Ρεάλ περιμένει με ανοιχτές αγκάλες

Ο παίκτης δεν δείχνει ιδιαίτερα ζεστός να παραμείνει Μόναχο πλέον και μία μεταγραφή στους Μαδριλένους είναι ζήτημα χρόνου.

Bayern's Alphonso Davies, right, celebrates after the German Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and Bayern Munich in Frankfurt, Germany, Friday, Aug. 5, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
(AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Αλφόνσο Ντέιβις φαίνεται πως δεν έχει πλέον το μυαλό του στο Μόναχο. Οι αγωνιστικές αδυναμίες της Μπάγερν φέτος σε συνδυασμό με το αρνητικό κλίμα υπονομεύουν τις ευκαιρίες για διακρίσεις και τον ενθουσιασμό των παικτών. Επιπλέον ο παίκτης πάντοτε ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω και αν λάβουμε υπόψη τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή, γίνεται αντιληπτό πως το καλοκαίρι αναμένονται κινήσεις.

Ο νέος διευθυντής της Μπάγερν Έμπερλ για τον Αλφόνσο Ντέιβις και τη Ρεάλ Μαδρίτης: "Κανένας σύλλογος δεν θέλει να χάνει παίκτες τζάμπα... φυσικά. Είχαμε ήδη συζητήσεις με τον ατζέντη του, οπότε τώρα θα προσπαθήσω να συνεχίσω τη συζήτηση και θα δούμε.

Ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από αρκετές διαπραγματεύσεις. Ο Καναδός αριστερός μπακ ήταν ο «διακαής πόθος» του Φλορεντίνο Πέρεθ και πλέον απομένει μόνο μία λεπτομέρεια.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν ο Ντέιβις θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ το καλοκαίρι του 2024 ή του 2025, με την Μπάγερν Μονάχου να οφείλει να απαντήσει διότι το σενάριο που προβλέπει μεταγραφή το καλοκαίρι θα αποφέρει χρήματα, ενώ το 2025 ο Καναδός μπορεί ως ελεύθερος να υπογράψει αλλού.

Σε περίπτωση πάντως που η μεταγραφή προχωρήσει το καλοκαίρι η Μπάγερν φαίνεται να έχει βρει αντικαταστάτη...

Διαβάστε περισσότερα

Πάλι κοντράρονται Μπάγερν - Λίβερπουλ: Με ίδιο προπονητή και το plan b τους εάν δεν κάτσει του Αλόνσο

Η μεγαλύτερη μεταγραφική αποτυχία της Άρσεναλ κόστισε τελικά παραπάνω από 100 εκατομμύρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK