Ο Χάλαντ μίλησε για το μέλλον του στην Σίτι με μία υπόδειξη προς τους δημοσιογράφους

Ο Έρλινγκ Χάλαντ ρωτήθηκε για το μέλλον του στην Σίτι, απάντησε αλλά δεν παρέλειψε να πει πως πρέπει να γραφτούν όλα όσα είπε.

Manchester City's Erling Haaland, facing, embraces Manchester City's Kevin De Bruyne after scoring the opening goal during the group G Champions League soccer match between Sevilla and Manchester City in Seville, Spain, Tuesday, Sept. 6, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Ντε Μπρούινε μαζί με τον Χάλαντ AP PHOTO/JOSE BRETON

Πολλά ακούγονται και για το μέλλον του Έρλινγκ Χάλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι έστω κι αν η Ρεάλ δείχνει να έχει τελειώσει την υπόθεση της μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ.

Σε κάθε περίπτωση ο Νορβηγός μπόμπερ ρωτήθηκε για το αύριο και απάντησε τα εξής: "Είμαι πραγματικά χαρούμενος στην Σίτι, πραγματικά χαρούμενος με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου τον μάνατζερ, τη διοίκηση και τους διευθυντές".

Κι εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον κομμάτι των απαντήσεων: "Και λέω αυτό τώρα: Αύριο δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου φέρει το μέλλον, αλλά είμαι χαρούμενος".

Κλείνοντας, πάντως, ο Χάλαντ αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους ώστε να δημοσιευτούν σωστά όλα όσα είπε: "Μπορείτε να το γράψετε αυτό (σ.σ. εννοεί για το αύριο), αλλά και όλα όσα είπα πριν".

Ο Χάλαντ και φέτος είναι εξαιρετικός υπό τις οδηγίες του Γκουαρντιόλα και μετράει σε 31 παιχνίδι, 28 γκολ και 6 ασίστ. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2027.

News 24/7

24MEDIA NETWORK