Ο Χάντσον-Οντόι προτίμησε ένα βράδυ στο κρατητήριο παρά άλλο ένα στο διαμέρισμά του

Το ξημέρωμα της Κυριακής βρήκε τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι κρατούμενο σε αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου. Προηγουμένως η κοπέλα που είχε προσκαλέσει στο σπίτι του τον είχε καταγγείλει. Δεν έμαθε από το πάθημα του Κάιλ Γουόκερ.

Ο Κάλουμ Χόντσον-Οντόι έβαλε εκ νέου σε μπελάδες την Τσέλσι
Ο Κάλουμ Χόντσον-Οντόι έβαλε εκ νέου σε μπελάδες την Τσέλσι AP PHOTO/LEILA COKER

Θα θυμάστε πως ο Κάλουμ Χόντσον-Οντόι είχε -άθελά του- υποχρεώσει όλο τον οργανισμό της Τσέλσι να βρεθεί υπό καθεστώς 'καραντίνας' 14 ημερών, πριν καν την ετυμηγορία για τη διακοπή της Premier League. Ο 19χρονος εξτρέμ υπήρξε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Αγγλία αμέσως μετά τον προπονητή της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα - και ένας από τους ελάχιστους σε παγκόσμια κλίμακα - που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, με συνέπεια οι 'μπλε' να λάβουν όλα τα στοιχειώδη μέτρα κατά της διασποράς, όταν ακόμη ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έπαιζε κρυφτό, αψηφώντας κάθε προτροπή των επιστημόνων για εκτεταμένο lockdown και παρασέρνοντας χιλιάδες να πιστέψουν ότι 'μια βρετανική μπόρα είναι θα περάσει'.

Ο νεαρός εξτρέμ των Λονδρέζων και καλύτερος νέος της περυσινής σεζόν ευτύχησε να διασχίσει να το σκοτεινό, για τις ευπαθείς ομάδες, τούνελ της ασθένειας χωρίς να βιώσει έντονα συμπτώματα. Εμφάνισε μεν πυρετό, αλλά όχι άλλες παρενέργειες (βήχα, πόνους στο στήθος, κλπ) όσο διάστημα νοσούσε. "Μια Δευτέρα, όταν ένιωσα λίγο ζεστός σκέφτηκα ότι αυτό είναι ολίγον τι ασυνήθιστο, αλλά την επόμενη ένιωθα ξανά καλά. Πίστεψα ότι ήταν απλώς ένας ελαφρύς πυρετός, μόνο που δεν ήταν", είχε πει περιγράφοντας την κατάστασή του. Περισσότερο ο φόβος ήταν που τον έβγαλε από τη βολή του, καθώς "όλα συμβαίνουν τόσο γρήγορα που δεν ήξερα πως ο ιός μπορεί να είναι τόσο κρίσιμο ζήτημα" και γι' αυτό επαναλάμβανε διαρκώς την αναγκαιότητα τήρησης των κανόνων υγιεινής και της υπακοής στα έκτακτα μέτρα.

Ο ίδιος επέκτεινε τον εγκλεισμό στο σπίτι του υιοθετώντας κάθε οδηγία για αποφυγή συγχρωτισμού. Ακολούθησε το ατομικό πρόγραμμα που του είχε ετοιμάσει το επιτελείο γυμναστών της Τσέλσι, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις, και αδημονούσε για την επάνοδό του στις ομαδικές προπονήσεις όταν αυτό θα το επέτρεπαν οι συνθήκες, υπό τις όποιες προϋποθέσεις. Με με φίλους και γνωστούς, μιλούσε τηλεφωνικά ή διαδικτυακά. Μια τέτοια επικοινωνία μετατράπηκε στην αιτία της διακοπής της παραμονής του στο σπίτι. Για τους λάθους λόγους, βέβαια.

Η καλλονή που προσκάλεσε στο διαμέρισμά του το βράδυ του Σαββάτου τηλεφώνησε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αστυνομία και ο Χάντσον-Οντόι συνελήφθη εντός του διαμερίσματός του, στο δυτικό Λονδίνο. Σε αγγλικό μέσο, γείτονας του Άγγλου ποδοσφαιριστή μετέφερε την πληροφορία πως η γυναίκα που έφτασε στο διαμέρισμα "έμοιαζε με τα κορίτσια εκείνα που βλέπεις στο Love Island (σ.σ ριάλιτι σχέσεων στην αγγλική τηλεόραση)". Ο Οντόι και η αγνώστων λοιπών στοιχείων κοπέλα φέρεται να είχαν κλείσει ραντεβού για να περάσουν παρέα το βράδυ του Σαββάτου. "Γίνονταν διάφορες μαζώξεις στο κτίριο, αλλά δεν γνωρίζαμε ποιος ήταν υπεύθυνος", μαρτύρησε άλλος ένοικος, προκαλώντας εύλογες απορίες για το κατά πόσο όλο αυτό το δίμηνο τηρούνταν ευλαβικά τα μέτρα της απομόνωσης.

Πριν από την έφοδο της αστυνομίας, η οποία "είχε περικυκλώσει το χώρο", φέρεται να είχε προκληθεί λεκτικός καβγάς στο διαμέρισμα που έφερε την επέμβαση της άμεσης δράσης. Η κοπέλα ζήτησε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, διότι επικαλέστηκε αδιαθεσία, και ο συλληφθείς ποδοσφαιριστής κατέληξε στο τμήμα για να δώσει εξηγήσεις επί του συμβάντος. "Όταν έφτασε η μονάδα πρώτων βοηθειών υποστήριξε ότι βιάστηκε", ανέφερε εκπρόσωπος της μητροπολιτικής αστυνομίας. Ο Χάντσον-Οντόι αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα άνοιξε φάκελος για την υπόθεση και κατέβαλε την ορισθείσα εγγύηση. Η διαδικασία θα τρέξει από τα μέσα Ιουνίου.

Η Τσέλσι δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο. Όσο πάντως ακούσια είχε μπλέξει τους 'μπλε' πριν από 2 μήνες τόσο απερίσκεπτα ενήργησε τώρα, επιλέγοντας να μην περάσει άλλη μια βραδιά στη θαλπωρή του σπιτιού του, αλλά στο κρατητήριο με παρέα την υγρασία του κελιού. Είτε ξέχασε είτε δεν είχε μάθει τη διαπόμπευση που είχε υποστεί ο Κάιλ Γουόκερ όταν μαθεύτηκε το sex party που οργάνωσε παρέα με 'κολλητό' και δύο ιερόδουλες.


News 24/7

24MEDIA NETWORK