Ο Χάουι έχει τον ανιψιό του στην Νιούκαστλ και κανείς δεν το παρεξηγεί γιατί ο άνθρωπος κάνει παπάδες, όχι ως παίκτης

Με τη δουλειά σου δείχνεις την αξία σου και στον Έντι Χάουι που δουλεύει με τον νεαρό ανιψιό του στην Νιούκαστλ κανείς δεν έχει να πει τίποτα.

Ο Χάουι έχει τον ανιψιό του στην Νιούκαστλ και κανείς δεν το παρεξηγεί γιατί ο άνθρωπος κάνει παπάδες, όχι ως παίκτης

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάουι κάνει καλή πορεία και θεωρείται πολλά υποσχόμενος μάνατζερ που προορίζεται να κάνει μεγάλη καριέρα...

Πώς είναι όμως να δουλεύεις μαζί με τον ανιψιό σου; Οι περισσότεροι θα έλεγαν πως ο Χάουι λόγω της θέσης που κατέχει στην ομάδα μπόρεσε και πέρασε τον συγγενή του στο οργανόγραμμα του κλαμπ. Κι αν το έκανε μπράβο του αφού ο 29χρονος, Άντι Χάουι κάνει παπάδες.

Ο Χάουι βλέπει το θείο του να προπονεί την ομάδα από το πόστο του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ. Στον Αντί χρεώονται, μάλιστα, κορυφαίες μεταγραφές, καθώς έπαιξε σημαντικό ρόλο για να υπάρξουν συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με τον Έντι Χάουι ο Άντι εμπλέκεται στα deal με τους Μπρούνο, Τονάλι, Γκόρντον, Χάρισον Άσμπι κι άλλων.

Για την ιστορία ο Άντι Χάουι δεν μπήκε στην Νιούκαστλ χωρίς να έχει κάνει κάτι νωρίτερα στη ζωή του βασισμένο στη θέση που κατέχει. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος έχει δουλέψει ως σκάουτ στις Μπέρνλι, Πλίμουθ, Μπόρνμουθ, ενώ στα Κεράστια ήταν head of scouting από το 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK