Ο Χάσι ξέρει: "Καλύτερος του Τσίμιροτ ο Μουλέν"

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει συνεργαστεί στη Λέγκια με τον Τιμπό Μουλέν και δεν είναι να απορεί κανείς που έπλεξε το εγκώμιο του Γάλλου χαφ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μπέσνικ Χάσι ήταν ο καλύτερος άνθρωπος για να μιλήσει για την αξία του Τιμπό Μουλέν. Οι δύο άνδρες βλέπετε έχουν συνεργαστεί στη Λέγκια και ο Κοσοβάρος προπονητής ξέρει τον Γάλλο από την καλή και την ανάποδη.

Μιλώντας στον Μetropolis 95,5 ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ήταν σαφής: "Τον γνωρίζω πολύ καλά. Ήμασταν πριν δύο χρόνια στην Λέγκια. Δεν ήξερα ότι θα πάει στον ΠΑΟΚ αλλά χαίρομαι που το μαθαίνω. Ενδιαφερόταν πολλές μεγάλες ομάδες για τον παίκτη, όπως η Κλαμπ Μπριζ και η Άντερλεχτ, όταν τον πήραμε στη Λέγκια. Η καλύτερη θέση για εκείνον είναι η θέση «8». Καλύπτει χώρους στη μεσαία γραμμή, είναι καλός, αγωνίζεται με πάθος και θα βοηθήσει σε όποια ομάδα και εάν αγωνιστεί. Ανταποκρίθηκε πολύ καλά σε ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα όπως το πολωνικό. Εάν τον αποκτήσουν θα είναι πολύ καλό.

Δεν τον ξέρω καλά τον Τσίμιροτ αλλά επειδή γνωρίζω τον Μουλέν θα είναι καλύτερος από τον εκείνον. Πάντα ήθελε να πήγαινε σε πρωταθλήματα της Δυτικής Ευρώπης, όπως η Γερμανία και η Γαλλία. Του εύχομαι τα καλύτερα. Μέσα στο γήπεδο είναι καλός παίκτης και έξω από αυτό πολύ καλός άνθρωπος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK