Ο Χέντερσον λέει "αντίο" στη Σαουδική Αραβία και αυτοπροτάθηκε σε δύο μεγαθήρια

Στις Μπάγερν Μονάχου και Μπάγερ Λεβερκούζεν αυτοπροτάθηκε ο Τζόρνταν Χέντερσον, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το talkSPORT.

Ο Χέντερσον λέει "αντίο" στη Σαουδική Αραβία και αυτοπροτάθηκε σε δύο μεγαθήρια
Ο Τζόρνταν Χέντερσον με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας AP

Το ενδεχόμενο πρόωρης αποχώρησης από τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ετιφάκ φέρεται πως έχει στα πλάνα του ο Τζόρνταν Χέντερσον, παρά το γεγονός πως αυτό θα του κοστίσει ακριβά, με τα σενάρια να τον θέλουν να έχει ήδη αυτοπροταθεί σε αρκετές ομάδες.

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με όσα αναφέρει το talkSport, είναι και οι δύο ομάδες που δίνουν μάχη τη φετινή σεζόν για την κατάκτηση της φετινής Bundesliga.

Ο λόγος για τις Μπάγερν Μονάχου και Μπάγερ Λεβερκούζεν, χωρίς κάποια από τις δύο να έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής μετά από την αποχώρηση του Ράιαν Χράβενμπερχ από την ομάδα για λογαριασμό της Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Χέντερσον το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από τη Λίβερπουλ έπειτα από μία 12ετια στην ομάδα με τους κόκκινους μάλιστα να βάζουν στα ταμεία τους από την πώλησή του έβα ποσό κοντά στα 14.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ, Εμπαπέ: Η πρώτη τοποθέτηση "κύκλων" του Γάλλου για τα σενάρια για deal

Σάντσο: Το ποσό μαμούθ που ζήτησε η Γιουνάιτεντ από την Ντόρτμουντ για την πώλησή του

Ο Χουάν Μάτα μετακόμισε Ιαπωνία, έπαιξε 10 λεπτά και τώρα μπαίνει στο αεροπλάνο της επιστροφής

News 24/7

24MEDIA NETWORK