Το... κόλπο του Χιμένεθ με το: "Είμαστε τέλεια και χωρίς μεταγραφές"

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στη NOVA αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ, επισημαίνοντας πως η ομάδα είναι τέλεια και μπορεί να μην χρειαστούν άλλες προσθήκες. Ο πονηρός Ισπανός, πάντως, με τις ατάκες του αυτές δεν αποκλείεται να ήθελε να πετύχει κάτι άλλο.

Το... κόλπο του Χιμένεθ με το: "Είμαστε τέλεια και χωρίς μεταγραφές"
EUROKINISSI

Τη στιγμή που η ΑΕΚ παρουσιάζεται να έχει βγει στην αγορά αναζητώντας λύση για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, ο Μανόλο Χιμένεθ... πάγωσε τα πράγματα σε δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός είπε: " Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος που συνεχώς προοδεύει. Προφανώς και δεν κλείνουμε πόρτες, αλλά δε νιώθουμε και υποχρεωμένοι να προσθέσουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές. Διαθέτουμε πολύ καλό δυναμικό, το οποίο πάντα μπορεί να βελτιώνεται, ωστόσο δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε παίκτες, απλώς για να πάρουμε. Όσοι είναι να έρθουν ας έρθουν, αλλά ακόμα κι αν δε γίνει αυτό, είμαστε τέλεια..."

Εννοείται πως η τελευταία ατάκα του Χιμένεθ: " Και αν δεν γίνει αυτό, είμαστε τέλεια..." φανερώνει ότι ο προπονητής της Ένωσης είναι ικανοποιημένος με Μοράν - Μασούντ και αν δεν προκύψει κάτι τις επόμενες ημέρες δεν θα τον ενοχλήσει κιόλας.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Χιμένεθ να έριξε εσκεμμένα τη... θύελλα της μεταγραφολογίας, θέλοντας να κρατήσει έτσι την ομάδα του συγκεντρωμένη για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν το Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK