Ο Χιμένεθ το ξεκαθάρισε στους παίκτες: "Δεν υπάρχει Ολυμπιακός"

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα μετά το τέλος του τριήμερου ρεπό και ο Μανόλο Χιμένεθ τους υποδέχτηκε με ομιλία με επίκεντρο τον... Ολυμπιακό. Διαβάστε λεπτομέρειες.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ICON

Η ΑΕΚ επέστρεψε στα Σπάτα μετά το τέλος του 3ήμερου ρεπό που παραχώρησε στους παίκτες ο Χιμένεθ και ο Ισπανός τεχνικός υποδέχτηκε τους ποδοσφαιριστές με μια ομιλία, ρίχνοντας το βάρος στη συγκέντρωση πριν τον αγώνα στη Λιβαδειά που ακολουθεί για το πρωτάθλημα.

O Mανόλο Χιμένεθ υποδέχτηκε τους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα προσπαθώντας να στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα που ακολουθεί ημερομηνιακά για την «Ένωση» στη Λιβαδειά.

Ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να μείνει πίσω η νίκη στο Καραϊσκάκη και να κάνει μια ορθολογική διαχείριση σε πρόσωπα και ψυχολογία προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθεί η ομάδα του σε όλα τα ματς που ακολουθούν.

"Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας κάναμε μια σημαντική νίκη αυξάνοντας τις πιθανότητές μας για να προκριθούμε στον Τελικό του Κυπέλλου, που είναι ένα από τα ζητούμενα για την ομάδα μας.

Όμως αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αμέσως επόμενο στόχο μας που δεν είναι άλλος από το επόμενο ματς. Για εμάς δεν υπάρχει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, αλλά μόνο ο Λεβαδειακός τον οποίο πρέπει να πάμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς", ήταν τα λόγια του Χιμένεθ προς τους παίκτες δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη στη Λιβαδειά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK