Ο Χουλκ-Καρέλης κάνει αποθεραπεία με πυγμαχία

Δεν είναι τυχαίο το προσωνύμιο Χουλκ. Ο Νίκος Καρέλης πήρε τα... γάντια και έκανε μέρος της αποθεραπείας του, κάνοντας προπόνηση πυγμαχίας δίπλα στον μάνατζερ του (VIDEO).

Ο Χουλκ-Καρέλης κάνει αποθεραπεία με πυγμαχία
Karelis

Στα τέλη της χρονιάς που μας πέρασε ο Νίκος Καρέλης υπέστη ρήξη χιαστών στην αναμέτρηση κόντρα στην Γάνδη, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ μέχρι το τέλος της περιόδου.

Σχεδόν τρεις μήνες αργότερα, ο "Χουλκ" φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και ήδη προπονείται σε φουλ ρυθμούς. Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και από το ποστ που ανέβασε ο μάνατζερ του, Χρήστος Γάτσης, κάνει αποθεραπεία μαζί του με... πυγμαχία.

Ο κ. Γάτσης διατηρεί δικό του αθλητικό κέντρο για δυναμικά αθλήματα ( Βυζαντινος Target Sport Club) και γνωρίζει από πρώτο χέρι πως λειτουργεί το σώμα. Μάλιστα όταν ακόμα ο Καρέλης ήταν μικρός, έκανε ειδική προπόνηση με βάση την πυγμαχία, για να παίρνει καλύτερη θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή!

#karelis #training #boxing #fallseventimesstandupeight #developmental @movetocure @nikoskarelis @target_sport_world #progress #skills

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Gatsis (@vizantinos_target_sport_club) στις

#karelis #training #coordination #power #strenght #speed @nikoskarelis @movetocure @target_sport_world #fifaagency #fallseventimesstandupeight #targetsport

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Gatsis (@vizantinos_target_sport_club) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK