Ο αθλητικός διευθυντής της Μπεσίκτας στο Contra.gr: "Θέλουμε τελικό στο Europa League"

Αποφασισμένοι για πολύ μεγάλα πράγματα στο εφετινό Europa League είναι οι άνθρωποι της Μπεσίκτας. Διαβάστε τι είπε στο Contra.gr o διευθυντής των Τούρκων Χακάν Οζκοσε.

Besiktas' players celebrate following a Europa League round of 32 second leg soccer match between Besiktas and Hapoel Beer-Sheva in Istanbul, Thursday, Feb. 23, 2017. Besiktas won the match 2-1. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Besiktas' players celebrate following a Europa League round of 32 second leg soccer match between Besiktas and Hapoel Beer-Sheva in Istanbul, Thursday, Feb. 23, 2017. Besiktas won the match 2-1. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Ο διευθυντής της Μπεσίκτας, Χακάν Όζκοσε μίλησε στο Contra.gr για τον αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό. Έβαλε ως στόχο τον τελικό στο Europa League και δήλωσε επίσης ότι από τη μονομαχία των δύο ομάδων θα κερδίσει η ελληνοτουρκική φιλία.

Ιδού τι είπε: "Εμείς έχουμε ως πρώτο στόχο το τουρκικό πρωτάθλημα. Έιμαστε πρώτο με αρκετούς βαθμούς διαφορά από τους διώκτες μας.

Ο Ολυμπιακός έχει επίσης πολύ καλή πορεία στην Ελλάδα. Φαίνεται ότι θα πάρει το πρωτάθλημα άνετα ξανά. Παίξαμε πριν την αρχή της σεζόν μαζί τους φιλικό και κερδίσαμε (1-0). Αρα δεν είναι μια τελείως άγνωστη ομάδα για εμάς.

Στο Καραϊσκάκη θέλουμε να δείξουμε τη δύναμη της Μπεσίκτας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά αν παίξουμε το κανονικό μας ποδόσφαιρο,αν παίξουμε σαν Μπεσίκτας δηλαδή, θα πάρουμε πειστικά αποτελέσματα και στην Αθήνα και στο γήπεδο μας.

Εγώ, ο πρόεδρος μας και τα άλλα στελέχη της ομάδας πιστεύουμε ότι θα φθάσουμε στον τελικό. Έχουμε αρκετή δύναμη και εμπειρία για αυτό. Ο προπονητής μας έχει πει μια πολύ ωραία φράση: `Έχετε δύο επιλογές, ή θα κερδίσετε όλοι μαζί ή ο καθένας θα χάσει μόνος του`

Οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν, πέρα από αυτό, αναγνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.

Οι απαδοί μας είναι οι καλύτεροι στην Τουρκία και από τους καλύτερους του κόσμου. Σας θυμίζω τον αγώνα μας με την Μπενφίκα στο γήπεδό μας. Το πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-3 ενώ οι απαδοί μας υποστήριζαν την ομάδα τους λες και εμείς προηγούμασταν 3-0 (ο αγώνας είχε τελειώσει 3-3) .Στην Κωνσταντινούπολη θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Θα δουν τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα από το γήπεδο της Οσμανλίσπορ.

Τη συνέντευξη πήρε για λογαριασμό του Contra.gr o Τούρκος δημοσιογράφος Μπατουχάν Γκουλσά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK