Ο... εφιάλτης που έζησε ο Σαχά με τον Φέργκιουσον

Ο Λουίς Σαχά πέρασε 4,5 χρόνια της καριέρας του στο "Όλντ Τράφορντ" και στο τελευταίο του βιβλίο με τίτλο "Από τις γειτονιές, στα αστέρια" αποκαλύπτει ένα περιστατικό με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που τον έκανε να καταλάβει ότι τα πράγματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εντελώς διαφορετικά.

Ο... εφιάλτης που έζησε ο Σαχά με τον Φέργκιουσον

Κατά τη διάρκεια της θητεία του στους "κόκκινους διαβόλους" ο Λουίς Σαχά είχε, σε γενικές γραμμές, καλές σχέσεις με τον Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά ένα συγκεκριμένο περιστατικό έμελλε να μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του.

Ο Σαχά έκανε μόλις τη δεύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε έναν αγώνα με την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ". Στο τέλος του ημιχρόνου η ομάδα του Φέργκιουσον είχε πάρει σαφές προβάδισμα με 3-0 και τον Σαχά να έχει σκοράρει δύο φορές. Όμως, ο Σκωτσέζος τεχνικός ήταν έξαλλος με τον Γάλλο στράικερ ο οποίος τα άκουσε για τα καλά στα αποδυτήρια:

"Πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια αισθανόμουν περήφανος. Όταν καθίσαμε, όμως, κάποιος με "ξύπνησε" με βίαιο τρόπο. Έμεινα έκπληκτος αλλά, πράγματι, εγώ ήμουν αυτός στον οποίον φώναζε ο Φέργκιουσον. Είχε τρελαθεί -και σύντομα κατάλαβα το γιατί- επειδή κλείσαμε το ημίχρονο με προβάδισμα μονάχα τριών γκολ αφού είχαμε χάσει κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Ήταν έξαλλος μαζί μου και μου υπενθύμισε ότι βρίσκομαι στο κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο. Ουάου. Κατάλαβα τι μου έλεγε όταν η Έβερτον γύρισε το ματς στο δεύτερο μέρος ισοφαρίζοντας σε 3-3! Το "Γκούντισον Παρκ" είχε πάρει φωτιά. Με έσωσε από τον εφιάλτη ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις".

Ο Σαχά έφυγε από τη Γιουνάιτεντ το 2008 με προορισμό την Έβερτον και από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνίζεται στην Τότεναμ η οποία φιλοξενεί την προσεχή Κυριακή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK