Ο εγωισμός του Ρονάλντο φέρνει το μεγαλύτερο διαζύγιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τους Ρονάλντο και Ζόρζε Μέντες σε φάση που οι σχέσεις τους είναι σε κάκιστο σημείο. Εάν χωρίσουν θα γραφτεί ιστορία.

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts after missing an opportunity to score during the World Cup quarterfinal soccer match between Morocco and Portugal, at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ρονάλντο μετά από τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Εάν το διαζύγιο του Ρονάλντο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσε πάταγο, τότε εάν ο Πορτογάλος χωρίσει με τον Ζόρζε Μέντες θα γραφτεί ιστορία.

Πρόκειται για το πιο επιτυχημένο δίδυμο παίκτη - μάνατζερ στα παγκόσμια χρονικά του ποδοσφαίρου. Η συνεργασία των δύο Πορτογάλων έχτισε έναν μύθο και δύο τρομακτικά πλούσιες αυτοκρατορίες.

Όταν ο Ρονάλντο είπε πριν από μερικές εβδομαδες στον Πιρς Μόργκαν πως στη ζωή του εμπιστεύεται το πολύ τέσσερις ανθρώπους, τότε δεν αποκλείουμε ο Μέντες να ήταν στην κορυφή αυτής της shortlist. Τώρα, τα Μέσα ανά τον κόσμο υποστηρίζουν πως η ιερή εμπιστοσύνη του Ρονάλντο στον ισόβιο ατζέντη του έχει αρθεί.

Αφορμή όλων αυτών των δημοσιευμάτων αποτέλεσε το ρεπορτάζ που ήθελε τον CR7 να έκανε πρόσφατα απευθείας συζήτηση με τον Αντέρο Ενρίκε, τον συμπατριώτη του που έχτισε την Παρί για λογαριασμό των Καταριανών και τώρα δουλεύει ως υπεύθυνος του πρωταθλήματος της χώρας όπου διεξάγεται το Μουντιάλ 2022.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Ρονάλντο έχει... ξενερώσει με τον Μέντες, διότι ο δεύτερος δεν του φέρνει πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα επιπέδου Champions League.

Επίσης, ο Μέντες παρουσιάζεται τις τελευταίες εβδομάδες να έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να βρει ομάδα στον νεαρό Ζοάο Φέλιξ, καθώς δύσκολα ο Πορτογάλος έχει μέλλον στην Ατλέτικο, αλλά παραμένει μεγάλο στοίχημα του για τον μεγαλοατζέντη.

Βέβαια, το θέμα δεν είναι το διαζύγιο απλά ως διαζύγιο. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Η ουσία είναι πως εδώ αναφερόμαστε σε μία σχέση ζωής. Ο Ρονάλντο είναι μαζί με τον Μέντες κοντά 20 χρόνια. Εκτός από τα επαγγελματικά τους δένει βαθιά φιλία και κουμπαριά.

Το δίδυμο αυτό έχει μοιραστεί άπειρα εκατομμύρια όλη αυτή την περίοδο που δουλεύει μαζί, ενώ ο Μέντες με σημαιοφόρο του τον Ρονάλντο (και χωρίς να μειώνουμε τη σπάνια του ικανότητά του) έχει ταράξει πάμπολλες φορές τη μεταγραφική αγορά και ελέγχει απόλυτα το πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα ίσως αναμένονται με μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ' ότι και το ζήτημα της επόμενης ομάδας που θ' αγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μέσι "αποδόμησε" τον Γκβάρντιολ, η Σίτι δεν μασάει και γκρεμίζει τον Μαγκουάιρ από την κορυφή

Μέσι: Το μυθικό πλάνο από την κερκίδα που ο Λίο πετάει στα σκουπίδια τα εκατομμύρια του Γκβάρντιολ

Γιουνάιτεντ: Συναγερμός στο Μάντσεστερ, η Παρί έρχεται με 990.000 ευρώ την εβδομάδα για Ράσφορντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK