Ζοάο Φέλιξ: "Παζάρεμα" Μέντες με Ρεάλ και τύμπανα πολέμου στην Μαδρίτη

Τον Ζοάο Φέλιξ στη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει προτείνει ο μάνατζερ του Ζόρζε Μέντες σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ζοάο Φέλιξ αναζητά ο Ζόρζε Μέντες, μετά το πωλητήριο που έβαλε η ομάδα της Ατλέτικο στον Πορτογάλο εξαιτίας των σχέσεών του με τον προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γνωστό μάνατζερ να έχει προτείνει τον Φέλιξ στην Άστον Βίλα αλλά και τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν να φέρονται διατεθειμένες να μπουν σε συζητήσεις για την απόκτηση του, έρχεται ισπανικό δημοσίευμα να "βάλει" στο κόλπο ακόμα έναν ενδιαφερόμενο.

Συγκεκριμένα, η Defensa Central αναφέρει πως ο Ζόρζε Μέντες έχει προτείνει τον Ζοάο Φέλιξ και στη μεγάλη αντίπαλο της Ατλέτικο, Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ ενδιαφέρεται για τον νεαρό Πορτογάλο.

Βέβαια, επειδή οι μνηστήρες για τον Φέλιξ είναι πολλοί, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα, οι οικονομικές απαιτήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον ποδοσφαιριστή, οι οποίες ξεπερνούν τα 100.000.000 ευρώ, μπορούν να καλυφθούν από τις αγγλικές ομάδες.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Το μυθικό πλάνο από την κερκίδα που ο Λίο πετάει στα σκουπίδια τα εκατομμύρια του Γκβάρντιολ

Σιμόν Σιμόνι, από την β' κατηγορία της Αλβανίας στην Bundesliga

Μπάγερν: Παίρνει ελεύθερο "παιδί" του Νάιγκελσμαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK