Έμερι: Διώχνει παικταρά με 261 συμμετοχές στη Γιουνάιτεντ

Παρελθόν από την Άστον Βίλα αναμένεται να αποτελέσει ο Άσλει Γιανγκ καθώς ο Ουνάι Έμερι δεν έδωσε το πράσινο φως για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Aston Villa's head coach Unai Emery gestures from the sidelines to his players during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Leeds United at Villa Park in Birmingham, England, Friday, Jan. 13, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Άστον Βίλα AP

Την πρόκριση στο Europa Conference League της επόμενης περίοδου πήρε η Άστον Βίλα, μετά από την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο.

Η αγγλική ομάδα έχει αποφασίσει να κάνει το βήμα παραπάνω στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, κυνηγώντας ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, κάτι που θα φέρει ραγδαίες αλλαγές και στο υπάρχον ρόστερ.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν είναι ο Άσλει Γιανγκ, και ο λόγος δεν είναι άλλος από την ηλικία του.

Ο Γιανγκ παρά τις 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αγωνιζόμενος κατά βάση στη θέση του δεξιού μπακ, βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, όντας πλέον 37, και δεν χωράει στα πλάνα του Έμερι, ο οποίος θέλει να βασιστεί σε ένα πιο νεανικό ρόστερ.

Θυμίζουμε πως ο Άγγλος βρισκόταν στην Άστον Βίλα από το 2021 ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν για μία 9ετία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Ο πατέρας του "δίνει" ομάδα στον Κελαϊφί και ευνοέι την μεταγραφή σε ομάδα της Premier League

Μπενζέμα: Το αινιγματικό post του προσωπικού του γυμναστή

Μέσι: Πάει Βαρκελώνη μέσω... Μαϊάμι

News 24/7

24MEDIA NETWORK