Νεϊμάρ: Ο πατέρας του "δίνει" ομάδα στον Κελαϊφί και ευνοεί την μεταγραφή σε ομάδα της Premier League

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να πάρει μεταγραφή ο Νεϊμάρ, με τις συμφωνίες με το Κατάρ αλλά και τον πατέρα του να παίζουν σημαντικό ρόλο στο deal.

FILE - Former FC Barcelona player Neymar who now plays for Paris Saint-Germain winks as he leaves a court on the second day of a trial in Barcelona, Spain, on Oct. 18, 2022. Spain's state prosecutor dropped its charges against Neymar on Friday, but a Brazilian company involved in the case will continue to fight the soccer player in court. The case stems from Neymar's transfer in 2013 from Santos to Barcelona. The state prosecutor withdrew all charges against Neymar, his father and the former executives of the Brazilian and Spanish clubs. However, the trial will continue because Brazilian company DIS, which brought the case, maintained its accusation that the parties involved committed fraud and corruption. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο Νεϊμάρ AP PHOTO/JOAN MATEU PARRA

Μόνο βέβαιο δεν μοιάζει το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων στο

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το FootMercato, ο Βραζιλιάνος περιμένει την εξαγορά της Γιουνάιτεντ από τον Σείχη του Κατάρ, Χαμάντ Αλ Θανί, ώστε να γίνει πιο πρόσφορο το έδαφος για την μεταγραφή του στο Μάντσεστερ.

Ο λόγος είναι ότι εξαιτίας της Παρί και του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο "Νέι" έχει προχωρήσει σε πολλές συνεργασίες με το Κατάρ, κάτι που αποτελεί ισχυρό επιχείρημα ώστε οι Καταριανοί να κάνουν τα πάντα για την απόκτησή του.

Πάντως, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, σημαντικό ρόλο σε ενδεχόμενο deal της Γιουνάιτεντ με Νεϊμάρ και Παρί, θα παίξει και ο πατέρας του Βραζιλιάνου, ο οποίος βάζει...το χεράκι του στις τελευταίες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Κελαϊφί που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του Νεϊμάρ φέρεται να στηρίζει το άνοιγμα που προσπαθεί να κάνει στην Βραζιλία ο Καταριανός ιδιοκτήτης και η εταιρεία του, QSI, με την αγορά μετοχών στην Σάντος.

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Παρί να προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Νεϊμάρ με κάθε τρόπο, ρίχνοντας μάλιστα τις απαιτήσεις κάτω από τα 100.000.000 ευρώ, με το τηλεφώνημα του Γκουαρντιόλα να φουντώνει ακόμα περισσότερα τα σενάρια αποχώρησης.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Η "αδράνεια" των μπλε στέλνει Σαουδική Αραβία τον ηγέτη του κέντρου της

Μέσι: Πάει Βαρκελώνη μέσω... Μαϊάμι

Λιβάκοβιτς: Κοντά σε ομάδα "έκπληξη" βρίσκεται η αποκάλυψη του Μουντιάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK