Ο Έμερι "στέλνει" εξτρέμ στον Ολυμπιακό!

Ο Κονσεϊσάο "μπλόκαρε" την επιστροφή του Ερνάνι στον Ολυμπιακό και τη μεταγραφή του σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, καθώς θέλει να τον κρατήσει στην Πόρτο. Αντιθέτως, ο Ουνάι Έμερι έδειξε την έξοδο από την Άρσεναλ σε ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τον ΟΣΦΠ κι απασχόλησε πριν το Μουντιάλ την ΑΕΚ.

PSG's head coach Unai Emery gives instructions to his players during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's head coach Unai Emery gives instructions to his players during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP IMAGE

Οι επιστροφές στον Ολυμπιακό, ενδεχομένως, να μην σταματούν στον Βασίλη Τοροσίδη...

Η αγγλική EXPRESS δημοσίευσε πως ο Τζόελ Κάμπελ "φλερτάρει" έντονα με το comeback στο μεγάλο λιμάνι.

Κι όλα αυτά μερικές ώρες μετά την είδηση που κυκλοφόρησε στην Πορτογαλία ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποφάσισε να κρατήσει τον Ερνάνι στην Πόρτο, καθώς έχει κενά στα... φτερά της επίθεσής του.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν σκέφτεται να κάνει ο Ουνάι Έμερι που φέρεται να έχει πει στον Κοσταρικανό πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν και ότι πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι διοικούντες των "Κανονιέρηδων", σύμφωνα πάντα με το βρετανικό ρεπορτάζ, έχουν πει στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να φέρει πρόταση για αγορά κι όχι για νέο δανεισμό.

Επισημαίνουμε πως το συμβόλαιο του Τζόελ Κάμπελ με τους Λονδρέζους εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, οπότε η Άρσεναλ κοιτάζει να βγάλει κάτι από έναν ποδοσφαιριστή που της κόστισε το 2011 κάτι παραπάνω από 1.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK