Ο Εμπαπέ με το καλημέρα σας σεβάστηκε θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης και θα περιμένει τη σειρά του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θ' ακολουθήσει το μοντέλο Κριστιάνο Ρονάλντο όσον αφορά στο ζήτημα του αριθμού της φανέλας του.

PSG's Kylian Mbappe applauds after the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain at the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, Wednesday, Dec. 13, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η μεγάλη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί γεγονός. Ο Γάλλος σούπερ σταρ την επόμενη σεζόν θα φοράει τη λευκή φανέλα με το εννέα στην πλάτη, δηλαδή το νούμερο που άφησε πίσω του ο σπουδαίος Καρίμ Μπενζεμά όταν αποφάσισε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στην Σαουδική Αραβία.

Στην όλη διαδικασία, όπως περιγράφει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Κιλιάν Εμπαπέ ουδέποτε ζήτησε το νούμερο δέκα του Λούκα Μόντριτς, ούτε έσπευσε να το "κλειδώσει" για την επόμενη σεζόν όποτε και λήγει το νέο συμβόλαιο του Κροάτη θρύλου ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να περιμένει τη σειρά του για το 10, όπως είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Για όσους δεν θυμούνται ο CR7 όταν πήρε τη μεταγραφή στην Ρεάλ ήταν για κάποιο διάστημα ο CR9 κι όταν αποχώρησε ο εμβληματικός Ραούλ, τότε το 7 πέρασε στον Πορτογάλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK