Ο Εμπαπέ θα μπορούσε να φέρει και το φιλαράκι του στην Μαδρίτη ο οποίος ξέρει καλά την Ρεάλ

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο καλός φίλος του Κιλιάν Εμπαπέ θα ήθελε να τον ακολουθήσει στην Μαδρίτη γνωρίζοντας καλά τι σημαίνει Ρεάλ.

PSG's Kylian Mbappe applauds after the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain at the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, Wednesday, Dec. 13, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Ρεάλ πιθανότατα να πάρει κι άλλον παίκτη από την Παρί σύμφωνα με την Mundo Deportivo. Όχι, όμως, αυτό το καλοκαίρι αλλά το επόμενο καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τότε θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και θα είναι ευνοϊκότερες οι συνθήκες.

Και δεν πρόκειται για έναν απλό παίκτη, καθώς υπάρχει ίντριγκα στη μέση. Πρώτον είναι πρώην αθλητής της Ρεάλ και δεύτερον ο καλύτερος φίλος του Κιλιάν Εμπαπέ. Οι γνώστες θα έχουν ήδη καταλάβει πως πρόκειται για τον Ασράφ Χακίμι.

Ο 25χρονος πλάγιος οπισθοφύλακας σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς ο Μαροκινός θέλει να ακολουθήσει τον καλό του φίλο και να επιστρέψει στην Μαδρίτη. Θυμίζουμε πως ο Χακίμι είναι παιδί των ακαδημιών της Ρεάλ. Συνολικά ο 25χρονος μπακ έπαιξε για τους Μαδριλένους από το 2006 έως το 2020 όταν και πουλήθηκε στην Ίντερ αντί 43.000.000 ευρώ.

Στο μεσοδιάστημα η Ρεάλ τον είχε παραχωρήσει με δανεισμό στην Ντόρτμουντ. Το '21 η Ίντερ τον πούλησε στην ΠΣΖ με 68.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος στο αιώνιο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο και η τεχνητή νοημοσύνη δίνει τη λύση;

Γκουαρντιόλα: Κανείς από την Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να παίξει στην Σίτι εκτός από έναν

News 24/7

24MEDIA NETWORK