Ο Εμπαπέ το δισεκατομμύριο το έχει στην τσέπη του

Δημοσίευμα στη Γαλλία αναφέρει πως ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει την ευκαιρία να γίνει ο πλουσιότερος αθλητής στην ιστορία αρκεί να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

France's Kylian Mbappe looks out from the bench before the UEFA Nations League soccer match between Croatia and France at the Poljud stadium, in Split, Croatia, Monday, June 6, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/DARKO BANDIC

Η Le Parisien έβγαλε ένα "τρελό" ρεπορτάζ αναφορικά με τα χρήματα που έχει να παίρνει ο Κιλιάν Εμπαπέ εάν κάτσει στο Παρίσι έως ότου ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Παρί. Κι χαρακτηρίζουμε τα γραφόμενα των Γάλλων "τρελά", διότι διαβάζοντας τα νούμερα χάνεσαι...

Ο Εμπαπέ, λοιπόν, εάν εξαντλήσει χρονικά τη συμφωνία του με την Παρί, τότε αυτομάτως θα γίνει ο πλουσιότερος αθλητής στην ιστορία (σ.σ. εάν δεν γίνει κάποια έκπληξη με τον Χάλαντ ή ο Κιλιάν τα βάλει όλα στην άκρη πάρει μεταγραφή). Πάμε στα νούμερα τώρα! Στο σύνολο: 636.000.000 ευρώ. Πώς προκύπτουν:

Ο Γάλλος λαμβάνει 6.000.000 ευρώ μικτά το μήνα, άρα το χρόνο 72.000.000 ευρώ. Όταν υπέγραψε με την Παρί το νέο συμβόλαιο έλαβε πριμ υπογραφής 180.000.000 ευρώ που θα του καταβάλει το κλαμπ σε βάθος τριετίας. Έχει κι άλλο...

Κάθε τέλος της χρονιάς ο Εμπαπέ θα παίρνει και ένα μπόνους πίστης στην ομάδα κλιμακωτά: 70.000.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 80 τον δεύτερο και 90 στον τελευταίο. Εάν λοιπόν ο νεαρός Κιλιάν χαιρετήσει το Παρίσι το 2025 που τελειώνει το συμβόλαιό του θα έχει φτιάξει ένα γερό κομπόδεμα.

Διαβάστε περισσότερα

Συγκυρία για γερά νεύρα: Η Ρίβερ Πλέιτ έστεψε πρωταθλήτρια την Μπόκα Τζούνιορς

Η Σίτι θέλει να φτιάξει το τρομακτικό δίδυμο Χάλαντ - Κβαρατσχέλια

News 24/7

24MEDIA NETWORK