Ο Εμπαπέ ξεκαθάρισε εάν εννοούσε τον Νεϊμάρ για τα ξενύχτια

Πολλοί πίστεψαν πως ο Εμπαπέ κούνησε το δάχτυλο στον Νεϊμάρ με τις δηλώσεις του αλλά ο Γάλλος φρόντισε να σβήσει...

PSG's Kylian Mbappe, center left, celebrates with PSG's Neymar, center right, after Mbappe scored his side's first goal during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Νεϊμάρ και Εμπαπέ πανηγυρίζουν μαζί AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μετά από την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Παρί και τη νίκη των Γερμανών στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε και είπε πως οι συμπαίκτες του οφείλουν να προσέχουν την ξεκούρασή τους και το φαγητό που τρώνε.

Την επόμενη μέρα Νεϊμάρ έγινε πρώτο θέμα επειδή πήγε να παίξει πόκερ κι έπειτα φωτογραφήθηκε σε γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού. Φυσικά, οι πράξεις του Βραζιλιάνου σήκωσαν θύελλα, καθώς πολλοί πίστεψαν ότι το έκανε για να πικάρει τον Γάλλο συμπαίκτη του.

Στη συνέχεια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά με τον Νέι ο οποίος τραυματίστηκε. Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά από την ατυχία που βρήκε τον συμπαίκτη του σχολίασε τα των πρώτων του δηλώσεων κι ευχήθηκε στον 31χρονο να επιστρέψει γρήγορα διότι είναι απαραίτητος:

"Ποτέ δεν επιτέθηκα ή έδειξα τον Νεϊμάρ όταν επισήμανα πως πρέπει να τρώμε και να κοιμόμαστε σωστά. Εύχομαι ο τραυματισμός του Νεϊμάρ να μην είναι σοβαρός. Εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα. Τον χρειαζόμαστε μαζί μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK