Ο αθεόφοβος Νεϊμάρ έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τον Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πέταξε το καρφί λέγοντας πως οι συμπαίκτες του πρέπει να κοιμούνται καλά και ο Νεϊμάρ πήγε για πόκερ.

Ο αθεόφοβος Νεϊμάρ έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τον Εμπαπέ

Οι νουθεσίες του Κιλιάν Εμπαπέ προς τους συμπαίκτες του οι οποίες αφορούσαν τον καλό ύπνο και το καλό φαγητό, φαίνεται πως για τον Νεϊμάρ αποτέλεσαν μεγάλη ευκαιρία για να γράψει τον συμπαίκτη του στα παλιά του τα παπούτσια. Και γιατί; Διότι μετά από τις συγκεκριμένες δηλώσεις ο Βραζιλιάνος πήγε για ποκεράκι.

Ο Νέι έπαιξε σε διοργάνωση η οποία εννοείται πως έκανε στόρι στο Instagram για να διαφημίσει τη συμμετοχή του σούπερ σταρ της Παρί. Κι όλο αυτά ενώ τα τελευταία 24ώρα τα σενάρια περί αποχώρησης του Νεϊμάρ από το Παρίσι το καλοκαίρι δίνουν και παίρνουν.

Μόλις μία ημέρα, μάλιστα, μετά από την ήττα εντός έδρας από την Μπάγερν, γαλλικό Μέσο έγραψε πως στην πρωτεύουσα της χώρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση κορυφής ώστε να συζητηθεί η προοπτική της πώλησης του 31χρονου επιθετικού στην Τσέλσι.

Παράλληλα, το προηγούμενο διάστημα είδαν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ για τους λόγους που η ΠΣΖ θέλει να ξεμπερδεύει με τον Νεϊμάρ. Το κορυφαίο από πλευράς παρασκηνίου δημοσίευμα ανέφερε ότι ο παίκτης τσακώθηκε άγρια με τον Λουίς Κάμπος.

Το καρέ από τη βραδιά πόκερ

Ο αθεόφοβος Νεϊμάρ έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τον Εμπαπέ

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι συμβόλαιο: Ο πατέρας του Λίο τα είπε με την Παρί και αποφάσισαν να τα ξαναπούν

Μέσι: Καθυστερεί η ανανέωση με την Παρί και συγκεκριμένη ομάδα γίνεται φαβορί για τον Αργεντινό

Η Μίλαν καιγόταν για πορτιέρε κι τον έκλεισε για το καλοκαίρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK