Ο Ετό μας "χάζεψε" με το στρατιωτικό ντύσιμό του!

Το Καμερούν ρίχτηκε στη μάχη του Συνομοσπονδιών κόντρα στην Χιλή όμως ο Καμερουνέζος που τράβηξε πάνω του τα φώτα ήταν στις... εξέδρες. Δείτε τον Σαμουέλ Ετό σε military look!

Cameroons striker Samuel Eto'o smiles as he holds the lot of Cameroon during the preliminary draw for the 2018 soccer World Cup in Konstantin Palace in St. Petersburg, Russia, Saturday, July 25, 2015. (AP Photo/Dmitry Lovetsky
Cameroons striker Samuel Eto'o smiles as he holds the lot of Cameroon during the preliminary draw for the 2018 soccer World Cup in Konstantin Palace in St. Petersburg, Russia, Saturday, July 25, 2015. (AP Photo/Dmitry Lovetsky AP

Έχει αποχαιρετήσει την εθνική ομάδα της χώρας του το 2014 όμως λατρεύει τα "αδάμαστα λιοντάρια" και δεν υπήρχε περίπτωση να μην βρεθεί κοντά τους στην πρεμιέρα τους στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Ο λόγος φυσικά για τον άλλοτε αρχηγό και ηγέτη πάνω στο χορτάρι της εθνικής Καμερούν, Σαμουέλ Ετό, με τον 36χρονο στράικερ να βρίσκεται στις εξέδρες του "Otkrytie Arena" για να δει διά ζώσης τον αγώνα με την Χιλή και να αφήνει άπαντες εντυπωσιασμένους με την στρατιωτική περιβολή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΤΟ ΣΕ MILITARY LOOK ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Photo Credits: AP Photo/Dmitry Lovetsky

News 24/7

24MEDIA NETWORK