Ο εξαφανισμένος μάγος της Ρεάλ δήλωσε βροντερό παρών και άφησε πίσω του τον φόβο

Αρκετοί είχαν πάψει να πιστεύουν, όχι όμως και ο Δον Κάρλο ο οποίος από κοντά έβλεπε τα στοιχεία που με σωστή δουλεία θα μπορεί ο νεαρός παίκτης να πρωταγωνιστεί στη Μαδρίτη για χρόνια.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti kicks a ball into the crowd during an open day training session, the last of the year, in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 30, 2023. Real Madrid has extended Carlo Ancelotti's contract until 2026, seemingly ending Brazil's hopes of hiring him as the new national coach. (AP Photo/Paul White)
(AP Photo/Paul White) AP

Το πρώτο του τέρμα με την φανέλα των Λος Μπλάνκος και έπεται συνέχεια λαμπερή. Το περασμένο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεψε μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η μεταγραφή δημιούργησε τεράστιες προσδοκίες, ωστόσο οι τραυματισμοί πήγαν πολύ πίσω τον νεοαποκτηθέντα με αποτέλεσμα αρκετοί να θεωρήσουν ότι πρόκειται για "καμένη" περίπτωση. Ο ίδιος όμως ουδέποτε τα παράτησε, ενώ από πίσω του είχε την στήριξη και την εμπιστοσύνη του Αντσελότι. Ο προπονητής της Ρεάλ παραείναι έμπειρος για να "κάψει" τον νεαρό Αρντά Γκιουλέρ και με το που του έδωσε την ευκαιρία, ο Τούρκος μέσος έλαμψε.

Ο 19χρονος πέτυχε το πρώτο του τέρμα κάνοντας το 4-0 για την ομάδα του απέναντι στην Θέλτα. Ο Ιταλός coach της Ρεάλ αισθάνεται δικαιωμένος και πλέον είναι στο χέρι του παίκτη να αξιοποιεί της ευκαιρίες του. Αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα μεγάλα prospects της Ισπανικής ομάδας η οποία με απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ έχει χτίσει έναν νεαρό κορμό ποιοτικών παικτών με στόχο να "τρομοκρατούν" για πολλά χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κέιν είναι ο βασιλιάς της "τρίλιζας" στην bundesliga, έσπασε νέο ρεκόρ

Ο Κέιν είναι ο βασιλιάς της "τρίλιζας" στην bundesliga, έσπασε νέο ρεκόρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK