Ο Κέιν είναι ο βασιλιάς της "τρίλιζας" στην bundesliga, έσπασε νέο ρεκόρ

Σκόραρε 3 φορές με την Μάιντς και έγραψε ιστορία, περήφανος ο Τούχελ.

Bayern's Harry Kane celebrates after scoring the opening goal during the Champions League group A soccer match between Bayer Munich and Galatasaray at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, Nov. 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
(AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Χάρι Κέιν κάνει πράγματα και θαύματα στην Μπάγερν και μάλιστα σε μία περίοδο που οι Βαυαροί δυσκολεύονται να είναι ανταγωνιστικοί. Ακόμα και στο πρωτάθλημα στο οποίο ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι για δεκαετίες, η ομάδα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, όμως αυτό δεν φαίνεται να περιορίζει την αποτελεσματικότητα του Άγγλου επιθετικού.

Στο παιχνίδι απέναντι με την Μάιντς, το οποίο έληξε 8-1 ο Χάρι Κέιν πέτυχε χατ-τρικ και έσπασε ένα πολύ δύσκολο ρεκόρ. Ο Άγγλος διεθνής απολαμβάνει πλέον την δική του πρωτιά, μιας και η Μπάγερν αδυνατεί προς ώρας να του προσφέρει κάτι διαφορετικό...

Μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, δήλωσε: "Πιστεύω ότι ο Χάρι μπορεί να κάνει τα πάντα.

"Κάνει αυτό που έκανε πάντα σε όλη του την καριέρα. Σκοράρει, είναι ένα πρότυπο, είναι ένα μεγάλο παράδειγμα".

Αυτό ήταν το τέταρτο χατ-τρικ του Κέιν με τη φανέλα της Μπάγερν στην Bundesliga. Με αυτόν τον τρόπο, ο Κέιν έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που σημείωσε τέσσερα χατ-τρικ στην πρώτη του σεζόν στο πρωτάθλημα. Ο θρυλικός επιθετικός Γκερντ Μίλερ κατέχει το ρεκόρ για τον μεγαλύτερο αριθμό χατ-τρικ στην Bundesliga με 32 συνολικά, καθώς και τα περισσότερα σε μια σεζόν με έξι.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κατέχει επίσης το ρεκόρ τερμάτων στην Bundesliga για τα περισσότερα σε μια σεζόν, με 41 τέρματα για την Μπάγερν την περίοδο 2020/21. Αλλά με 11 παιχνίδια να απομένουν, μάλλον δεν θα ήταν συνετό να αποκλειστεί το ενδεχόμενο στο οποίο ο Κέιν καταφέρνει να φτάσει ή να ξεπεράσει τα ατομικά επιτεύγματα του Μίλερ ή του Λεβαντόφσκι πριν από το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πόγκμπα δέχθηκε πρόταση από ομάδα νέας λίγκας, το απίστευτο ποσό που του δίνουν

Παρί, η επόμενη μέρα: Ο Αλ-Κελαϊφί έδωσε το στίγμα για το πώς θα πορευτεί η ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK