Ο έξαλλος Σουάρες ξέσπασε αθυρόστομα με στόχο τον Σιμεόνε

Η απόφαση του Σιμεόνε να κάνει αλλαγή στον Λουίς Σουάρες στο 57ο λεπτό του αγώνα με την Σεβίλλη δεν άρεσε καθόλου στον Ουρουγουανό φορ της Ατλέτικο, με τον τηλεοπτικό φακό να τον καταγράφει να "στολίζει" τον προπονητή του.

Ο έξαλλος Σουάρες ξέσπασε αθυρόστομα με στόχο τον Σιμεόνε
@2021 JON SUPER/AP IMAGES

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Ατλέτικο το τελευταίο διάστημα και το Σάντσεθ Πιθχουάν ήταν το βράδυ του Σαββάτου (18/12) ένα ακόμα γήπεδο από το οποίο έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε στο φινάλε ενός αγώνα.

Αιτία η ήττα με σκορ 2-1 από την Σεβίλλη, με το αποτέλεσμα μάλιστα αυτό να διαμορφώνεται στο 88ο λεπτό από γκολ του Οκάμπος και τους ροχιμπλάνκος να γνωρίζουν για πρώτη φορά τρεις διαδοχικές ήττες στην La Liga επί εποχής Ντιέγκο Σιμεόνε. Σαν να μην έφτανε μάλιστα στους φίλους των πρωταθλητών Ισπανίας η πίκρα από τις διαδοχικές ήττες, ήρθε και ένα συμβάν με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες να βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα.

Αυτό είχε να κάνει με την αντικατάστασή του στο 57ο λεπτό από τον Ματέους Κούνια (αυτή ήταν η τρίτη και τελευταία αλλαγή στο παιχνίδι από τον Ντιέγκο Σιμεόνε), με τον Ουρουγουανό να είναι έντονα δυσαρεστημένος από την επιλογή του Αργεντινού προπονητή και να κάνει την παραμικρή προσπάθεια για να κρύψει την ζοχάδα του.

Σύμφωνα μάλιστα με την "Marca", την ώρα της αποχώρησής του ο Σουάρες αφιέρωσε μία απρεπή έκφραση με στόχο τον Σιμεόνε, την ακόλουθη: "Αρχ@@@@, άνθρωπε για τα σκ@@@, πάντα τα ίδια".

Οι τηλεοπτικές κάμερες εντόπισαν μάλιστα "λαβράκι" και συνέχισαν να καταγράφουν τον Σουάρες και την ώρα που πήγε στον πάγκο, με τον έμπειρο φορ να αδυνατεί να κρύψει τον εκνευρισμό του για την απόφαση του προπονητή του να τον αποσύρει από τόσο νωρίς στο ματς.

Σημειώνεται πως ο πρώην φορ των Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ και Άγιαξ δεν έχει μπορέσει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα για σχεδόν 1,5 μήνα, αγνοώντας τη χαρά του γκολ εδώ και 7 παιχνίδια και συγκεκριμένα από το εκτός έδρας 3-3 με την Βαλένθια στις 7 Νοεμβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK