Ο Φιρμίνο έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες και ο λόγος είναι ξεκάθαρος

Στην Αλ Αχλί θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν ο Ρομπέρτο Φιρμίνο και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις ετήσιες απολαβές του.

Ο Φιρμίνο έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες και ο λόγος είναι ξεκάθαρος
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο στην Αλ Αχλί AP PHOTO/JAMEEL

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Μπόμπι Φιρμίνο να βλέπει άμεσα την πόρτα της εξόδου από την Αλ Αχλί.

Ο Βραζιλιάνος φορ δεν έχει τα λεπτά συμμετοχής που επιθυμεί τον τελευταίο καιρό στην ομάδα με ομάδες από την Αγγλία αλλά και την χώρα του να του χτυπούν άμεσα την πόρτα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο λόγος είναι ξεκάθαρος.

Ο Φιρμίνο έχει βάλει την υπογραφή του σε 3ετες συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας με μισθό που ετησίως αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ, χρήματα που δεν μπορεί να διαθέσει κανένας σύλλογος εκτός της χώρας της Μέσης Ανατολής για τον ποδοσφαιριστή τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Θυμίζουμε πως ο Φιρμίνο πριν υπογράψει στην Αλ Αχλί είπε "όχι" στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η Λίβερπουλ και αποχώρησε έπειτα από μία 8ετια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Αλ Ιτιχάντ τον χρυσοπλήρωσε, αυτός ζήτησε να φύγει και τώρα έχει τρεις προτάσεις στα χέρια του

Από αντι-Μπενζεμά στα... αζήτητα και πλέον φοβερό comeback με τη Μίλαν

Η Μπενφίκα βάζει τα θεμέλια για πώληση επιπέδου Έντσο με το νέο της deal

News 24/7

24MEDIA NETWORK