Από αντι-Μπενζεμά στα... αζήτητα και πλέον φοβερό comeback με τη Μίλαν

Τον παλιό καλό του εαυτό βρίσκει σιγά σιγά ο Λούκα Γιόβιτς έχοντας σημειώσει 5 γκολ τον τελευταίο μήνα σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μίλαν.

Από αντι-Μπενζεμά στα... αζήτητα και πλέον φοβερό comeback με τη Μίλαν
Ο Στέφαν Γιόβιτς πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μίλαν COPYRIGHT 2022 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Στη Μίλαν ως ελεύθερος μετακόμισε ο Λούκα Γιόβιτς το περασμένο καλοκαίρι μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φιορεντίνα και παρά το κακό του ξεκίνημα αρχίζει σιγά σιγά να θυμίζει τον παίκτη που κάποτε είχε τρελάνει τα ευρωπαϊκά γήπεδα με τις εμφανίσεις του.

Συγκεκριμένα τον τελευταίο μήνα ο 26χρονος φορ έχει 5 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με αποκορύφωμα τα δύο τέρματα που σημείωσε κόντρα στη Κάλιαρι για το Κύπελλο Ιταλίας.

Θυμίζουμε πως ο Γιόβιτς το καλοκαίρι του 2019 αποτέλεσε τον εκλεκτό του Φλορεντίνο Πέρεθ για να συμπληρώσει και μελλοντικά να αντικαταστήσει τον Καρίμ Μπενζεμά στη γραμμή κρούσης της ομάδας βγάζοντας μάλιστα από τα ταμεία της για την απόκτησή του ένα ποσό κοντά στα 64.000.000 ευρώ προκειμένου να τον αγοράσει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Με τους Μαδριλένους κατέγραψε συνολικά 51 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του γεγονός που οδήγησε στην οριστική αποχώρησή του από την ομάδα ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022.

Διαβάστε Περισσότερα

Έκανε την έκπληξη η Μπάγερν: Έκλεισε για στόπερ πρώην συμπαίκτη του Κέιν και... περιμένει

Από τα τρία Europa League, ποδαρικό στη Σαουδική Αραβία και τώρα ένα βήμα πριν τον επαναπατρισμό

Τελεσίγραφο Ρεάλ σε Εμπαπέ: Μέχρι τότε πρέπει να απαντήσει στον Πέρεθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK