Ο Φιρμίνο πάει για μεταγραφή και αυτοί είναι οι πιθανοί προορισμοί

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θέλει να φύγει από την Αλ Αχλί και ήδη υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για την περίπτωσή του.

Ο Φιρμίνο πάει για μεταγραφή και αυτοί είναι οι πιθανοί προορισμοί
AP PHOTO/JAMEEL

Η Αλ Αχλί απέκτησε τον Ρομπέρτο Φιρμίνο με τεράστιες προσδοκίες, ωστόσο σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Talksports ο Βραζιλιάνος επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας χωρίς όμως να γίνεται αναφορά στους λόγους της φημολογούμενης διάθεσης του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ για το "αντίο".

Το προαναφερθέν Μέσο, μάλιστα, κάνει αναφορά και σε ομάδες που θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του ο 32χρονος. Συγκεκριμένα, σημειώνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από τις Αλ Ετιφάκ, Αλ Σαμπάαμπ και Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας.

Επίσης, γίνεται λόγος για ενδεχόμενη επιστροφή στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά και μία κίνηση έκπληξη όπως την χαρακτηρίζει το Talksports από κλαμπ της Τουρκίας. Θυμίζουμε πως όταν ξεκαθαρίστηκε η αποχώρηση του Μπόμπι από τους Κόκκινους είχαν γραφτεί πολλά ρεπορτάζ για προσέγγιση προς την πλευρά του παίκτη από τις Γαλατασαράι και Φενερμπαχτσέ.

Για την οικονομία του θέματος ο Φιρμίνο έχει παίξει 19 ματς φέτος με την Αλ Αχλί με τρία γκολ και τρεις ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK