Ο Φράνκο Χάρα παίρνει περισσότερα χρήματα από τον Γκάρεθ Μπέιλ στο MLS

Αποκαλύφθηκαν τα ποσά που λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο MLS. Ποιος βρίσκεται στην κορυφή και πώς ο Φράνκο Χάρα, πρώην του Ολυμπιακού, παίρνει περισσότερα χρήματα από τον σταρ Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Φράνκο Χάρα παίρνει περισσότερα χρήματα από τον Γκάρεθ Μπέιλ στο MLS
Ο Φράνκο Χάρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ενδιαφέρον έχουν οι μισθοί των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο MLS. Η Ένωση Ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος των ΗΠΑ οφείλει να δίνει στη δημοσιότητα τα συγκεκριμένα στοιχεία.

Το έκανε αν και αργοπορημένα, οπότε αυτά δημοσιοποιήθηκαν και μας έκαναν σοφότερους σε κάποια θέματα όπως για παράδειγμα ότι ο Φράνκο Χάρα που αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Ολυμπιακό παίρνει περισσότερα χρήματα από τον πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός μαζί με τα μπόνους φτάνει στα 2,3 εκατ. δολάρια και βρίσκεται στην 23η θέση του σχετικού πίνακα. Αντίθετα, ο Χάρα είναι στην 17η θέση με έσοδα 3,2 εκατ. δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ο Μπέιλ πέρασε τον Ατλαντικό δεν υπέγραψε στους Γκάλαξι ως designated, άρα η ομάδα του είχε συγκεκριμένο όριο χρημάτων να του προσφέρει το οποίο απαγορεύεται να ξεπεραστεί.

Στην κορυφή της λίστας φιγουράρει ο νεοφερμένος Λορέντζο Ινσίνιε με έσοδα 14.000.000 δολάρια και δεύτερος ο Σακίρι με 8.153.000 δολάρια. Τσιτσαρίτο, Μπερναρντέσκι και Κόστα κλείνουν την πεντάδα με 8,7,6 και 5.000.000 δολάρια αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα

Το ρολόι του Μπενζεμά κόστισε όσο δύο σπίτια, το ρολόι του Λεβαντόφσκι δεν γεμίζει ούτε ντεπόζιτο μηχανής

Γουάντα Νάρα: Προκάλεσε αντιδράσεις στο κλιπ του φερόμενου συντρόφου της

News 24/7

24MEDIA NETWORK