O γενναιόδωρος Πούτιν "έφτιαξε" δύο Αργεντινούς οπαδούς!

Πόσο άτυχοι μπορούν να αισθάνονται δύο οπαδοί της Αργεντινής που μπέρδεψαν τις... πόλεις και έτσι δεν μπόρεσαν να δουν διά ζώσης την αγαπημένη τους ομάδα αν και είχαν εισιτήρια; Πάρα πολύ και για το λόγο αυτό ανέλαβε δράση ο Βλάντιμιρ Πούτιν ώστε να τους δώσει πίσω το χαμόγελο!

In this Tuesday, June 26, 2018 photo, Argentina soccer fans celebrate Argentina's goal by Marcos Rojo during a live broadcast of the Russia 2018 World Cup soccer match against Nigeria, in Buenos Aires, Argentina. (AP Photo Jorge Saenz)
In this Tuesday, June 26, 2018 photo, Argentina soccer fans celebrate Argentina's goal by Marcos Rojo during a live broadcast of the Russia 2018 World Cup soccer match against Nigeria, in Buenos Aires, Argentina. (AP Photo Jorge Saenz) AP PHOTO JORGE SAENZ

"Κατάπιαν" εκατοντάδες χιλιόμετρα για να φτάσουν τελικά στη Ρωσία και να δουν την Αργεντινή στο κρίσιμο παιχνίδι της κόντρα στην Κροατία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ όμως δεν ήταν γραπτό να βρεθούν στο γήπεδο.

Και αυτό γιατί να πάνε στο Νίζνι Νόβγκοροντ που βρίσκεται στην ανατολική Ρωσία πήγαν στην πόλη Νόβγκοροντ που βρίσκεται αντίθετα βορειοδυτικά της Μόσχας και συγκεκριμένα προς την περιοχή της Αγίας Πετρούπολης.

Με 1.000 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων, το λάθος δεν ήταν εφικτό να διορθωθεί αμέσως, όμως την ώρα που η απογοήτευση φαινόταν να τους έχει κυριεύσει (δικαιολογημένα μεταξύ μας) ήρθε ως διά μαγείας η... λύση!

Αυτή δόθηκε από τον Βλάντιμιρ Πούτιν, με τον Ρώσο πρόεδρο να ενημερώνεται για την ταλαιπωρία και την ατυχία των δύο Αργεντινών εκδρομέων και να τους εξασφαλίζει δύο εισιτήρια για το επόμενο ματς της "αλμπισελέστε" που θα γινόταν στην Αγία Πετρούπολη.

Φυσικά και το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους αυτό το δώρο, αφού όχι μόνο "αποζημιώθηκαν" για τα εισιτήρια που έχασαν αλλά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα παιχνίδι που θα μείνει για πάντα στο μυαλό τους: αυτό με την Νιγηρία όπου με το γκολ του Ρόχο στο 86' η Αργενινή επικράτησε 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Μουντιάλ!

Μπορεί η Αργεντινή να αποκλείσει την Γαλλία στη νοκ-άουτ μονομαχία τους το Σάββατο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK