O Γιαννιώτας πήρε το "11" και θυμήθηκε... Μαύρο και Ντέμη!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα μέχρι το 2021 και ο διεθνής επιθετικός δεν έκρυψε τη χαρά του για τη φανέλα με το "11" κάνοντας αναφορά σε δύο μεγάλες μορφές των "κιτρινόμαυρων"...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ /  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Άρης, Φορτούνα Ντίσελντορφ, Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός, ΑΠΟΕΛ, Βαγιαδολίδ και τώρα... ΑΕΚ. Ο έβδομος ποδοσφαιρικός σταθμός στην καριέρα του Γιάννη Γιαννιώτα είναι κιτρινόμαυρος (όπως και ο πρώτος του), με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, στην επιστροφή της στο Champions League μετά από 12 χρόνια απουσίας, να το... γιορτάζει με την απόκτηση του 24χρονου διεθνούς επιθετικού.

Ο Γιαννιώτας, ο οποίος προέρχεται από αεκτζήδικη οικογένεια (φανατικός φίλος της Ένωσης ο πατέρας του) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και θα φοράει στην πλάτη τη φανέλα με το Νο 11, γεγονός που τον έκανε να σταθεί σε δύο εμβληματικές φιγούρες της κιτρινόμαυρης οικογένειας που την είχαν τιμήσει στο παρελθόν.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ήταν λίγο ξαφνικό για μένα, αλλά τα ξαφνικά είναι τα ωραία! Ερχομαι στην πρωταθλήτρια που είναι έτοιμη να παίξει στο Champions League και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα φοράω τη φανέλα με το 11, με την οποία μεγαλούργησαν στο παρελθόν παίκτες όπως ο Θωμάς Μαύρος και ο Ντέμης Νικολαϊδης. Χαίρομαι επίσης που βρίσκω μια ομάδα με πολλούς Ελληνες ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είμαι φίλος από παλιά", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK