Ο Γιόχανσον έκανε... κλικ στην ΤΣΣΚΑ

Η πρώτη μάχη της Ένωσης με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (26/7) έβγαλε ειδήσεις από πλευράς Ρώσων. Το Contra.gr... μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας του στρατού. Ρώτησε και έμαθε ποιος παίκτης του Χιμενέθ τους κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον.

Ο Γιόχανσον έκανε... κλικ στην ΤΣΣΚΑ

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ, ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε πει πριν το πρώτο ματς με την ΑΕΚ πως έχει έναν φίλο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, εννοώντας τον συμπατριώτη του Γιάκομπ Γιόχανσον.

Προφανώς οι παράγοντες του “Κόκκινου Στρατού” δεν πέρασαν στο... ντούκου τις δηλώσεις του παίκτη τους και είχαν ορθάνοιχτα τα ματιά τους πάνω στον Σουηδό χαφ της Ένωσης.

Το Contra.gr μετά το τέλος του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο έκανε τη... βόλτα του προς το μέρος που βρισκόταν η ρώσικη αποστολή και ρώτησε σχετικά με ποιος από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τους έκανε περισσότερη εντύπωση.

Χωρίς να το συζητήσουν ιδιαίτερα, απάντησαν: " Γιάκομπ Γιόχανσον... "

Αγωνιστικά μας εξήγησαν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία της ΤΣΣΚΑ. Ξέρει να κρατάει τη θέση του και είναι σωστός στα ανασταλτικά του καθήκοντα με προσόντα που εκτός από χαφ τον κάνω ιδανικό και για το κέντρο της άμυνας.

Ο Σουηδός που δεσμεύεται με την ΑΕΚ βάσει συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις του περί παραμονής ή όχι στην Ένωση. Από την πλευρά της η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει αλλά στη σωστή τιμή!

Όταν ρωτήσαμε τους Ρώσους αν θα κινηθούν για την απόκτηση του Σουηδού μας απάντησαν ότι ο παίκτης του άρεσε αλλά για τα των μεταγραφών θα πρέπει να απευθυνθούμε στα υψηλότερα κλιμάκια της ομάδας με βάση την... Κόκκινη Πλατεία.

Σημαντικό γεγονός της συγκεκριμένης υπόθεσης (σ.σ. εφόσον υπάρξει έμπρακτο ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ) είναι ότι ο Γιόχανσον και ο Βέρνμπλουμ εκπροσωπούνται από το ίδιο γραφείο μάνατζμεντ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK