Ο Γκαλιάνι ζητά να αναβληθεί το κυριακάτικο ντέρμπι με τη Νάπολι

Οι κακές καιρικές συνθήκες έχουν οδηγήσει σε αναβολή τριών αγώνων της 21ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Με το βλέμμα στο μέλλον ο Αντριάνο Γκαλιάνι ζητάει από τώρα την αναβολή του κυριακάτικου ντέρμπι της Μίλαν με τη Νάπολι.

Ο Γκαλιάνι ζητά να αναβληθεί το κυριακάτικο ντέρμπι με τη Νάπολι

“Όλες οι προγνώσεις για τις επόμενες ημέρες συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου προβλέπουν απαγορευτικές καιρικές συνθήκες, τέτοιες που δεν έχουμε δει τα τελευταία 27 χρόνια. Στο Μιλάνο θα έχει χιόνια και θερμοκρασίες μεταξύ -8 και -10. Υπό αυτές τις συνθήκες πιστεύω ότι αν παιχθεί το Μίλαν-Νάπολι θα είναι άκαιρο, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών. Έτσι σας ζητάω να αναβάλλεται τον αγώνα για διαφορετική ημερομηνία, ώστε να μπορούμε να αγωνιστούμε σε κλιματικά κανονικές συνθήκες”, ανέφερε η επιστολή που έστειλε ο Γκαλιάνι στον πρόεδρο της λίγκας Μαουρίτσιο Μπερέτα.

Το ντέρμπι μεταξύ Μίλαν και Νάπολι είναι προγραμματισμένο για το βράδυ (21:45) της Κυριακής και δεν αποκλείεται η μετάθεση του για τις απογευματινές ώρες. Ακόμα και έτσι όμως το δριμύ ψύχος που πλήττει την Ιταλία δύσκολα θα επιτρέψει την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK