Ο Γκαρνάτσο κουβάλησε την Γιουνάιτεντ και μετά ξέσπασε κατά πάντων

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Άστον Βίλα ήταν ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση ξέσπασε κατά όσων κριτικάρουν τους επιθετικούς των κόκκινων διαβόλων.

Ο Γκαρνάτσο κουβάλησε την Γιουνάιτεντ και μετά ξέσπασε κατά πάντων
Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο χειροκροτά τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές της φετινής Premier League σημείωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς κατάφερε να επικρατήσει επί της Άστον Βίλα με 3-2 ανατρέποντας το εις βάρος της 0-2.

Πρωταγωνιστής της μεγάλης ανατροπής των Κόκκινων Διαβόλων ήταν ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο ο οποίος με τα δύο τέρματα που σημείωσε ξεσήκωσε το Ολντ Τράφορντ πριν ο Ράσμους Χόιλουντ πετύχει το 1ο του γκολ στην Premier League το οποίο έμελλε να είναι και το νικητήριο για την ομάδα του Τεν Χαχ.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο Γκαρνάτσο δήλωσε πως η ομάδα δεν πρόκειται να τα παρατήσει ποτέ, αποθέωσε τον Χόιλουντ ενώ ξέσπασε εναντίον όσων κριτικάρουν διαρκώς τους επιθετικούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"... Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν το βάζουμε ποτέ κάτω. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ράσμους. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που δεν σταματούν να κριτικάρουν τους επιθετικούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ..."

Θυμίζουμε πως ο Αργεντίνος στράικερ έχει εξελιχθεί στο κύριο επιθετικό όπλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας στο ενεργητικό του 5 γκολ και 1 ασίστ τον τελευταίο μήνα.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ρονάλντο ξεπέρασε Κέιν, Εμπαπέ και Χάλαντ και αγγίζει σπουδαία κορυφή

Ρεάλ: Ο Καμαβινγκά λιώνει στην προπόνηση και έριξε τα social media με την ανάρτησή του

Βόμβα από την FIFA: Απειλεί την Βραζιλία με αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK