Βράζουν τα αποδυτήρια της Μπάγερν, αυτοί οι επτά παίκτες θέλουν να φύγουν

Δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η χρονιά για την Μπάγερν Μονάχου, με 7 παίκτες να σκέφτονται να αποχωρήσουν από τον σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Bayern's head coach Thomas Tuchel gestures during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday April 1, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Χαμός γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο στρατόπεδο της Μπάγερν Μονάχου καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η άφιξη του Τούχελ, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει βοηθήσει στην επίλυση των ζητημάτων με επτά παίκτες μάλιστα να βλέπουν την πόρτα της εξόδου. σύμφωνα με το SkyGermany.

Ο πρώτος της λίστας είναι ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος έγινε κάτοικος Μονάχου το περασμένο καλοκαίρι αλλά το επεισόδιο με την Σανέ τον έχει κάνει ανεπιθύμητο στα αποδυτήρια της ομάδας, κάτι που ξέρει και ο ίδιος.

Ντάλει Μπλιντ και Γιαν Ζόμερ, αποκτήθηκαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τον μεν πρώτο να μην έχει πάρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής και τον μεν δεύτερο, παρά το γεγονός πως είναι βασικός, να του έχει ξεκαθαριστεί πως από την ερχόμενη σεζόν η φανέλα βασικού θα πάει στον Μάνουελ Νοίερ.

Στην λίστα των παικτών που βλέπουν την πόρτα της εξόδου είναι και οι Κραβενμπέργκ και Μαζράουι εξαιτίας του χρόνου συμμετοχής τους, με τον πρώτο μάλιστα να βρίσκεται στη λίστα του Κλοπ.

Τα άλλα δύο ονόματα που συμπληρώνουν την 7αδα είναι στα βασικά πλάνα του Τούχελ αλλά έχουν ξενερώσει με την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο λόγος για έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, Τόμας Μίλερ και τον εξτρέμ Σέρτζ Γκνάμπρι, οι οποίοι πάντως δεν αποκλείεται εν τέλει να βάλουν πλάτη και να παραμείνουν στην ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Γυρνάει στο Παρίσι δανεικός που δεν θέλει να βλέπει

Τσέλσι: Βάζει πωλητήριο στον Κέπα και πάει για τον γκολκίπερ με τα "άσχημα" βολέ

Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει τεράστια πρόταση για Νεϊμάρ, υπό έναν όρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK