Συμπαίκτης του Μέσι στην στην Ίντερ Μαϊάμι έχει μεγαλύτερη περιουσία από τον Αργεντινό

Και όμως τα 650 εκατομμύρια του παγκόσμιου πρωταθλητή απέχουν πολύ…

Inter Miami forward Lionel Messi (10) smiles as he stands on the field ahead of the start of a friendly soccer match against Newell's Old Boys, Thursday, Feb. 15, 2024, in Fort Lauderdale, Fla. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Inter Miami forward Lionel Messi (10) smiles as he stands on the field ahead of the start of a friendly soccer match against Newell's Old Boys, Thursday, Feb. 15, 2024, in Fort Lauderdale, Fla. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Ο Μέσι στην μυθική καριέρα του έχει καταφέρει τα πάντα. Φυσικά, όταν βρίσκεσαι στην κορυφή του λαοφιλέστερου αθλήματος παγκοσμίως είναι δικαιολογημένο οι απολαβές να είναι υψηλές, είτε μέσω των συμβολαίων στις ομάδες είτε ,λόγου χάριν, μέσω χορηγών. Βέβαια, όλα αυτά φαίνεται πως δεν στάθηκαν αρκετά ώστε να βρίσκεται στην κορυφή.

Ένας συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι όχι απλά έχει μεγαλύτερη περιουσία, αλλά επί της ουσίας φέρεται να έχει σχεδόν τα διπλά…

Η διαδικτυακή αξία του “Πούλγκα” φέρεται να φθάνει τα 650 εκατομμύρια, όμως η αντίστοιχη του 23χρονου Λεονάρντο Καμπάνα ξεπερνά το δισεκατομμύριο.

Ο παίκτης είχε περάσει από την Premier League και την Γουλβς, χωρίς καμία συμμετοχή στο πρωτάθλημα και για αυτό πήγε δανεικός στην Ίντερ Μαϊάμι όπου ύστερα υπέγραψε συμβόλαιο με αυτή. Επομένως τα χρήματα τα οποία απέκτησε από το ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα δεν είναι υπολογίσιμα.

Ο λόγος που ο 23χρονος είναι τόσο “ευκατάστατος” οφείλεται στους γονείς του στο Εκουαδόρ. Ο πατέρας του, Πάμπλο Καμπάνα είναι πρώην τενίστας, ο οποίος μάλιστα αντιπροσώπευσε την χώρα του στους Ολυμπιακούς αγώνες το 1996.

Ο Πάμπλο διετέλεσε υπουργός Εμπορίου στην κυβέρνηση του Ισημερινού μεταξύ 2017 και 2019 πριν ιδρύσει την Millenium S.A., μια εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων. Επί του παρόντος εκτελεί χρέη CEO.

Η γιαγιά του Καμπάνα, η Ισαμπέλα Νομπόα, είναι το μέλος της οικογένειας που έβαλε το νερό στο αυλάκι όσον αφορά τα χρήματα. Είναι μία από τις πιο εξέχουσες επιχειρηματίες του Εκουαδόρ χάρη σε διάφορες επενδύσεις κατά τη διάρκεια των ετών.

Η Ιζαμπέλ σπούδασε στο Χάρβαρντ και στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προτού δημιουργήσει επιχειρήσεις ακινήτων, βιομηχανικές, γεωργικές, τουριστικές και εμπορικές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το Λατινικό Εμπόριο αναφέρει ότι η καθαρή αξία της οικογένειας ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, γεγονός που ξεπερνά κατά πολύ τη μικρή περιουσία του Μέσι, ωστόσο προς υπεράσπιση του Αργεντινού, εκείνος κατάφερε μόνος του να βρεθεί στην κορυφή.

Διαβάστε περισσότερα

Η Τσέλσι σπρώχνει τον Χάρι Κέιν να εγκαταλείψει το καράβι

Η Μπάγερν πάει να κάνει χαλάστρα στη Λίβερπουλ, αλλά ο Ζιντάν μπορεί να σώσει την παρτίδα για τους Κόκκι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK