Ο Γκουαρντιόλα ήθελε να στείλει δανεικό παίκτη 50 εκατ. ευρώ που ακούστηκε για την Λίβερπουλ

Ο αυστηρός Πεπ Γκουαρντιόλα εκτίμησε τη στάση ποδοσφαιριστή του όταν του έθεσε θέμα δανεισμού στην αρχή της σεζόν.

Manchester City's head coach Pep Guardiola looks out from the bench ahead of the UEFA Super Cup Final soccer match between Manchester City and Sevilla at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, Wednesday, Aug. 16, 2023. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Καλοκαίρι 2022 και ο Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε το ΟΚ ώστε η Μάντσεστερ Σίτι να βγάλει από τα ταμεία της 50.000.000 ευρώ για την αγορά του Κάλβιν Φίλιπς από την Λιντς. Ο 27χρονος Άγγλος έκανε τη μεγάλη μεταγραφή, αλλά δεν έπαιξε τόσο όσο αναμενόταν.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Πεπ τέθηκε θέμα δανεισμού του ποδοσφαιριστή στις αρχές της νέας σεζόν: "Ο Κάλβιν Φίλιπς αποφάσισε να μείνει όταν συζητήσαμε εσωτερικά - το ίδιο για το δανεισμό. Ως ωραίος τύπος που δέχεται τα πάντα και μένει, αυτοί είναι ευπρόσδεκτοι. Πρέπει να είναι έτοιμος. Ο Κάλβιν θα είναι σημαντικός".

Θυμίζουμε πως εν μέσω καλοκαιριού την περίοδο που η Λίβερπουλ έψαχνε χαφ ο ποδοσφαιριστής από το Λιντς έπαιξε στο ρεπορτάζ των Κόκκινων, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει οτιδήποτε. Φέτος, ο 27χρονος μέσος έχει παίξει μόλις έξι λεπτά σ' ένα ματς της Premier League, ενώ πέρυσι συνολικά σε 21 με τη φανέλα της Σίτι σε μία σεζόν που οι Πολίτες τα σάρωσαν όλα.

Βέβαια, ο Κάλβιν Φίλιπς ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς χάνοντας έδαφος στην ιεραρχία της μεσαίας γραμμής της ομάδας του Μάντσεστερ και κατόχου του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK