Ο Γκουαρντιόλα θέλει τον Λεάο στην Σίτι μέσω ανταλλαγής που θα προκαλέσει αίσθηση

Ιταλικό δημοσίευμα βάζει φωτιά στο μέλλον του Λεάο στην Μίλαν, καθώς τον εμπλέκει με την Σίτι και τη σκέψη για ανταλλαγή.

Portugal's Rafael Leao celebrates scoring his side's third goal against Ghana during a World Cup group H soccer match at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λεάο είναι το μεγάλοι στοίχημα της Μίλαν AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μίλαν δεν έχει βρει ακόμα τη χρυσή τομή για να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Ραφαέλ Λεάο του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024. Ο Πορτογάλος έχει κάνει εξαιρετικά πράγματα στην Ιταλία και τ' όνομά του έχει συνδεθεί με τα μεταγραφικά πλάνα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Στην Ιταλία κυκλοφορεί μία φήμη πως και η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μεταξύ των μνηστήρων του 23χρονου winger. Μάλιστα, στη γείτονα χώρα το πάνε ένα βήμα παραπάνω αναφέροντας ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει βρει και τον τρόπο για να πείσει τους Ροσονέρι να σκεφτούν να τους δώσουν τον παίκτη το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, το Calciomercatoweb αναφέρει ότι ο Καταλανός σκέφτεται να δώσει να προσφέρει τον Ζοάο Κανσέλο ως έμψυχο αντάλλαγμα στους Μιλανέζους για να μπορεί να πάρει τον Λεάο. Ο έτερος Πορτογάλος στα τελευταία δύο ματς της Σίτι με Τότεναμ και Γουλβς έχει μείνει στον πάγκο.

Η Μίλαν, πάντως, δεν προκύπτει από κάπου ότι έχει εγκαταλείψει τα όπλα για να κρατήσει τον Λεάο στο Σαν Σίρο. Έπονται περισσότερα ραντεβού στο μέλλον και ο κύκλος των διαπραγματεύσεων θα συνεχιστεί.

Διαβάστε περισσότερα

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

Η Τσέλσι κοροϊδεύει στα ίσα το FFP με το τρικ amortization

Μέσι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ρίχνει φως στην υπόθεση της υποτιθέμενης φυγής από την Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK