Ο Ιέρο...κυνηγά την Ρεάλ

Ο Ιέρο...κυνηγά την Ρεάλ
Ο Φερνάντο Ιέρο αποτελούσε ως πέρυσι το καλοκαίρι τη «σημαία› της Ρεάλ και έναν από τους πλέον αγαπημένους παίκτες ανάμεσα στους φίλους της «βασίλισσας›. Μετά το τέλος της περσινής περιόδου, η διοίκηση τον «άδειασε› (ελαφρώς άκομψα, είναι η αλήθεια) και ο βετεράνος αμυντικός βρέθηκε χωρίς ομάδα, για να καταλήξει τελικά στο Κατάρ. Τώρα, ο Ιέρο προσφεύγει στην ισπανική δικαιοσύνη διεκδικώντας από το σύλλογο ως αποζημίωση ποσό που ξεπερνά τα 500.000 ευρώ.

Οπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, ο παίκτης κατέθεσε τη σχετική αγωγή τον Δεκέμβριο. Σχετικά με το ποσό, παρουσιάζεται μια... διαφωνία, καθώς η «El Pais› γράφει ότι ο Ιέρο διεκδικεί 600.000 ευρώ, ενώ η «As› 540.000. Η τελευταία πάντως αναφέρει πως το πιθανότερο είναι ότι η υπόθεση δεν θα φτάσει στην αίθουσα του δικαστηρίου, αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Η Ρεάλ έχει ήδη καταβάλει στον παίκτη αποζημίωση 3 εκ. ευρώ για τη λύση του συμβολαίου του. Δεν αποκλείεται η κίνηση του Ιέρο να εμπεριέχει και μια δόση... ρεβανσισμού, αφού πριν το καλοκαίρι οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε προφορική συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους για δύο ακόμη χρόνια, αντί 7.2 εκ. ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK