Ο Ικάρντι κάνει πράγματα και θαύματα αλλά είναι ξεκάθαρος για το μέλλον του

Πρόθυμος να παραμείνει στην Γαλατασαράι τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν είναι ο Μάουρο Ικάρντι παρά τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ικάρντι κάνει πράγματα και θαύματα αλλά είναι ξεκάθαρος για το μέλλον του
Ο Μάουρο Ικάρντι με τη φανέλα της Γαλατασαράι AP

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή, πρώτη του σεζόν με την Γαλατασαράι συνεχίζει ο Μάουρο Ικάρντι έχοντας πλέον μετά από 27 συμμετοχές στο ενεργητικό του 17 γκολ και 6 ασίστ.

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις έχουν κάνει κορυφαία κλαμπ να εξετάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του με δημοσίευμα όμως από την Τουρκία που αναπαράγει και το FootMercato να βάζει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με το μέλλον του παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Ικάρντι φέρεται πως έχει πάρει την απόφαση να παραμείνει στην Γαλατασαράι τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και έπειτα να εξετάσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του.

Θυμίζουμε πως η τουρκική ομάδα έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 10.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να αγοράσει τον παίκτη από την Παρί Σεν Ζερμέν έπειτα από 1 χρόνο δανεισμού του.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν την Ρεάλ να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του παίκτη καθώς τα κουκιά είναι μετρημένα στη γραμμή κρούσης αλλά οι Μαδριλένοι δεν προτίθενται να αλλάξουν το πλάνο τους το οποίο προβλέπει Έντρικ και... Εμπαπέ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το 2018 Μίλαν και Ατλέτικο τον χρυσοπλήρωσαν και πλέον παίζει στην Κροατία και λαμβάνει 1 ευρώ τον μήνα

Μπάγερν: Τόσα χρήματα δίνει η διοίκηση στον Τούχελ για να κλείσει τις τρύπες

Αλ Νασρ: Οι Σαουδάραβες "φτιάχνουν" τον CR7 με πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK