Το 2018 Μίλαν και Ατλέτικο τον χρυσοπλήρωσαν και πλέον παίζει Κροατία με μισθό 1 ευρώ ανά μήνα

Στην Χάιντουκ Σπλιτ πήρε την απόφαση να επιστρέψει ο Νίκολα Κάλινιτς μετά από την ένα μικρό διάλειμμα που έκανε από τους αγωνιστικούς χώρους υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο που θα του αποφέρει μόλις 1 ευρώ ανά μήνα.

Το 2018 Μίλαν και Ατλέτικο τον χρυσοπλήρωσαν και πλέον παίζει Κροατία με μισθό 1 ευρώ ανά μήνα
Ο Νίκολα Κάλινιτς με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης AP

Την απόφαση να επιστρέψει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους για λογαριασμό της μεγάλης του αγάπης, Χάιντουκ Σπλιτ πήρε ο Νίκολα Κάλινιτς 6 μήνες μετά από την αποχώρησή του από την ομάδα υπογράφοντας μάλιστα ένα τρελό συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος φορ είπε το "ναι" στην επιστροφή στα γήπεδα με συμβόλαιο που θα προσθέτει στον τραπεζικό του λογαριασμό μόλις 1 ευρώ ανά μήνα.

Θυμίζουμε πως ο Κάλινιτς αποχώρησε από την Χάιντουκ το 2009 για λογαριασμό της Μπλάκμπερν αντί 9.000.000 ευρώ. Εκεί παρέμεινε για 2 χρόνια καθώς πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Ντνίπρο όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2015.

Τότε του χτύπησε την πόρτα η Serie A και η Φιορεντίνα όπου με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις ανάγκασε την Μίλαν να προχωρήσει πρώτα στον δανεισμό του και έπειτα στην αγορά του το 2018 αντί του ποσού των 22.500.000 ευρώ.

Από εκεί αποχώρησε λίγους μήνες αργότερα αντί 14.500.000 για την Ισπανία και την Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία όμως δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί με αποτέλεσμα να αποχωρήσει μετά από μόλις 24 συμμετοχές πρώτα για τη Ρόμα και εν συνεχεία για την Ελλάς Βερόνα αντί 1.500.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο Κάλινιτς είναι και 42 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Κροατίας έχοντας στο ενεργητικό του και 15 γκολ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Τόσα χρήματα δίνει η διοίκηση στον Τούχελ για να κλείσει τις τρύπες

Ανατροπή σκηνικού με Εμπαπέ: Έκανε δήλωση βόμβα για το μέλλον του

Η Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε τον "νέο Μέσι" με μπόνους μαμούθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK