UFC: Το "κτήνος" του Καμπίπ, Ισλάμ Μακτσεφ έγινε πρωταθλητής ισοπεδώνοντας τον Τσαρλς Ολιβέιρα

Μαγική βραδιά στο Αμπού Ντάμπι για τον Καμπίπ Νουρμαγκομέντοφ ο οποίος είδε τον καλό του φίλου και αθλητή του Ισλάμ Μακτσεφ να γίνεται πρωταθλητής του UFC με απόλυτη άνεση. Ο Νταγκστανός θεωρείται πλέον διάδοχος του Καμπίπ.

UFC: Το "κτήνος" του Καμπίπ, Ισλάμ Μακτσεφ έγινε πρωταθλητής ισοπεδώνοντας τον Τσαρλς Ολιβέιρα
Print Screen/Official Account UFC

Ο Καμπίπ Νουρμαγκομέντοφ προπόνησε σκληρά (μαζί με τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή) τον νέο πρωταθλητή του UFC στην lightweight κατηγορία, Ισλάμ Μακτσεφ. Όλα συνηγορούσαν στο γεγονός πως ο Ισλάμ θα γινόταν πρωταθλητής και κατα κατάφερε.

Το βράδυ του Σαββάτου (22/10) στο Αμπού Ντάμπι στο πλαίσιο διεξαγωγής του UFC 280 στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς ήρθε η δικαίωση για το δίδυμο από το Νταγκεστάν. Ο Ισλάμ Μακτσεφ μοιράστηκε το κλουβί με τον ικανότατο πρώην πρωταθλητή, Τσαρλς Ολιβέιρα και απέδειξε με εμφατικό τρόπο γιατί ήταν ο επόμενος του Καμπίπ.

Απόλυτη κυριαρχία στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο μ' ένα εξαιρετικό δεξί, ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια του ζαλίστηκε κι έπεσε. Αμέσως μετά ο Ισλάμ έπεσε από πάνω του και όπως ο Καμπίπ τον "έδεσε" και δε δευτερόλεπτα του έβγαλε την υποταγή νίκης.

Για να γίνει πρωταθλητής ο Ισλάμ χρειάστηκε να κερδίσει 11 αγώνες σερί! Ενώ παράλληλα έσπασε το αήττητο σερί 11 αγώνων επίσης που είχε ο Τσαρλς Ολιβέιρα.

Διαβάστε περισσότερα

Ανατριχιαστική πρόβλεψη για Χάλαντ: Ο πρώτος που θα φτάσει τη μεταγραφή ενός δισεκατομμυρίου

Ο Σωτηρίου με χτύπημα "σαμουράι" χάρισε τίτλο στον Σκίμπε

Ο Κόβατσιτς έμεινε με το εσώρουχο και θύμισε εισβολέα γηπέδου

News 24/7

24MEDIA NETWORK