Ο Ίκερ Κασίγιας παραθερίζει στην Ελλάδα

Ο Ίκερ Κασίγιας που ήταν το πρόσωπο των τελευταίων ημερών βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά. Είχε προκληθεί σαλός με ένα Tweet του Κασίγιας.

FILE - In this Monday, May 6, 2019 file photo, Spanish goalkeeper Iker Casillas talks to journalists outside a hospital in Porto, Portugal. Former Spain and Real Madrid goalkeeper Iker Casillas said Monday June 15, 2020, he will not run for president of the Spanish soccer federation. Casillas said the main reason that led him to change his mind was the exceptional social, economic and health situation that our country is suffering. (AP Photo/Luis Vieira, File)
Ξαναχτυπά με νέο tweet ο Κασίγιας AP PHOTO/LUIS VIEIRA, FILE

Στη χώρα μας βρίσκεται ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας, Ίκερ Κασίγιας. Ο κίπερ που θήτευσε και στην Πόρτο μετά από τη φυγή του από το Μπερναμπέου ήταν το πρόσωπο των ημερών τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα για ένα Tweet που ανέβηκε στο λογαριασμό του κι έπειτα σβήστηκε. Το συγκεκριμένο post έγραφε "...σεβαστείτε με, είμαι γκέι..."

Μία ώρα μετά από το Tweet η ανάρτηση κατέβηκε με τον Κασίγιας να ζητάει συγγνώμη και να γράφει πως ο λογαριασμός του χακαρίστηκε. Στο Instagram του ο Ίκερ ανέβασε την Τρίτη 11/10 μία φωτογραφία από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την πόλη των Χανίων.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της επίσκεψης του Κασίγιας στη χώρα μας εάν πρόκειται δηλαδή για διακοπές ή κάποια ένεργεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK