Ο Ηλιας Πουρσανίδης ακόμη "δακρύζει" για τον Γκέραρντ

Ο Ηλίας Πουρσανίδης μίλησε στην εκπομπή "Νίκη στην Contra" στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 για την σχέση του με τον Ευγένιο Γκέραρντ και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο ΟΦΗ πρέπει να γράψει μια... Βίβλο με όλα όσα έκανε ο Ολλανδός.

ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑΣ "ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑΣ "ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην εκπομπή "Νίκη στην Contra" στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 μίλησε ο Ηλίας Πουρσανίδης και αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Ευγένιο Γκέραρντ και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο ΟΦΗ πρέπει να γράψει μια... Βίβλο με όλα όσα έκανε ο Ολλανδός.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Έχει αφήσει μεγάλη παρακαταθήκη στον ΟΦΗ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήταν ένας άνθρωπος με προγραμματισμό, με αμεσότητα, με ειλικρίνια, δεν ήταν απλά ένας προπονητής. Ήξερε πως να μιλήσει σε έναν ποδοσφαιριστή για να τον καταλάβει να πετύχει το στόχο του. Και ο στόχος ήταν πάντοτε η ομάδα.

Παντού και πάντα ήθελε να δείχνει ότι ο ΟΦΗ σε όλες τις έδρες, ακόμη και σε δύσκολα παιχνίδια, ότι ο ΟΦΗ δεν κλείνεται, αλλά παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει. Αυτό που συμβαίνει σήμερα που όλες οι ομάδες στέλνουν ανακοινώσεις για αυτό τον άνθρωπο δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει.

Ήταν ένας άνθρωπος που με χαρακτήρισε και με έμαθε ακόμη και το πως να στέκομαι, να μιλάω, τι σημαίνει ένας ποδοσφαιριστής, πόσο επηρεάζουν οι πράξεις του μέσα και έξω από το γήπεδο. Ο ΟΦΗ που είναι η ομάδα που μεγαλούργησε θα έπρεπε να υπάρχει η Βίβλος του Ευγένιου Γκέραρντ και πάνω σε αυτά τα βήματα να πατήσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK