Ο Κάναντι έφερε και την... φιλαρμονική της Βιέννης στο Περιστέρι

Το αυστριακής προέλευσης "μαγικό ραβδάκι" του Νταμίρ Κάναντι δεν ανέβασε επίπεδο μόνο αγωνιστικά τον Ατρόμητο. Στο Περιστέρι έπαιξαν "δυνατή" μπάλα και στην ανακοίνωση για τον νεοαποκτηθέντα Εμάνουελ Σάκιτς, επίσης αυστριακό.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
kananti EUROKINISSI SPORTS

Η έλευση του Νταμίρ Κάναντι στο Περιστέρι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου βγάζει... ομορφιές!

Ποδοσφαιρικά, ο Αυστριακός μετέτρεψε το "Αστέρι" σε πρωταθληματικό κλαμπ που φέτος πρωταγωνιστεί στην Super League Σουρωτή.

Ο Κάναντι, πέρα ότι έχει ανεβάσει πολλά level το ποδοσφαιρικό τμήμα, μαζί έχει παρασύρει τους ιθύνοντες την ΠΑΕ οι οποίοι εμπνεύστηκαν έναν ευρηματικό τρόπο για να παρουσιάσουν το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, Εμάνουελ Σάκιτς, ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα.

Εννοείται πως η ανακοίνωση είχε... αέρα Αυστρίας και ανέφερε χαρακτηριστικά: " Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει το πρώτο νέο μέλος της για το 2018, τον Αυστριακό αμυντικό Εμάνουελ Σάκιτς (Emanuel Sakic)!

Γεννημένος στη Βιέννη στις 25 Ιανουαρίου του 1991, έρχεται για να πλαισιώσει την ποδοσφαιρική μας ' συμφωνική ορχήστρα' και να ενισχύσει την κοινή προσπάθεια για διάκριση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας "...

Μαζί με το καλό ποδόσφαιρο, λοιπόν, ο Κάναντι έφερε και... κλασική παιδεία στην Αθήνα με λογοπαίγνια που αφορούν την περίφημη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης της οποίας για να γίνεις μέλος χρειάζεσαι τρία χρόνια, διαφορετικά δεν παίρνεις την έγκριση. Ο Σάκιτς σίγουρα πάντως έχει λιγότερο χρόνο να προσαρμοστεί γιατί ο φετινός Ατρόμητος έχει υψηλές βλέψεις.

Ο Κάναντι έφερε και την... φιλαρμονική της Βιέννης στο Περιστέρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK