Ο Καραπαπάς τρολάρει τον ΠΑΟΚ για τους τίτλους!

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για το τέλος της ερυθρόλευκης ηγεμονίας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε πως ο ΠΑΟΚ θέλει 308 χρόνια για να φτάσει τον Ολυμπιακό!

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν πανευτυχής μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που να στείλει και μήνυμα στον... Ολυμπιακο, τονίζοντας πως ο "Δικέφαλος του Βορρά" αξίζει όχι ένα αλλά δύο τρόπαια φέτος και πως η εποχή της ηγεμονίας των Πειραιωτών στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει τελειώσει.

Μία ημέρα αργότερα πάντως ήρθε "απάντηση" εκ μέρους του Κώστα Καραπαπά, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ να κάνει όχι μόνο καταμέτρηση τίτλων αλλά και να αναφέρεται στη συχνότητα με την οποία Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κατακτούν το Κύπελλο ώστε να "τρολάρει" την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

"Η αλήθεια είναι ότι τώρα που τα Πρωταθλήματα είναι 44-2 αλλά η διαφορά των Κυπέλλων μειώθηκε απο 23 σε 22, μας έλουσε κρύος ιδρώτας! Χα χα χα... Αν δηλαδή παίρνεις Κύπελλο κάθε 14 χρόνια, σε 308 μόλις χρόνια θα μας φτάσεις!

Αν σταματήσουμε να παίζουμε έτσι; Αν συνεχίσουμε, άστα. Και αν σταματήσουμε στο Πρωτάθλημα, που παίρνεις κάθε 32 χρόνια σε 1134 χρόνια θα μας φτάσετε!!! Χαλαρώστε έχει δρόμο ακόμα... Και τι 32 λέω... Κάθε πενήντα! Βαριέμαι να υπολογίζω", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Καραπαπάς τρολάρει τον ΠΑΟΚ για τους τίτλους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK